SKANDALOZNI RAZVODI POZNATIH: Jelena Karleuša UNIŠTILA život Vranješu, a evo kako je Gagi Đogani KRVNIČKI TUKAO Anabelu pred kraj braka!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

07.10.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod je, kažu psiholozi, jedna od najtežih stvari kod ljudi, toliko stresne, da se nalaze odmah nakon smrti. Mnogi partneri tokom razvodne parnice dožive pomračenje, zbog čega uslede i teški oblici nasilja. Mi vam otkrivamo kako su se poznate ličnosti razvele i zbog čega je došlo do kraha ljubavi!

Republika

Foto: profimedia, E-Stock

Anabela Atijas, Jelena Karleuša, Gagi Đogani, Ognjen Vranješ

 

Šta prvo pomislite kada čujete ili pročitate reč razvod? Suze, teskoba, stres, nerviranje, još ako je to nužno zlo, a vi i dalje volite vašeg dragog ili dragu, stvar je svakako komplikovanija. Međutim, na estradi razvod je postala sasvim normalna stvar, a mnogi estradnjaci su se preko istog i povratili na scenu. 

Kao bomba odjeknula je vest o razvodu Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Frontmeni muzičke grupe ,,Funky G" posle 14. godina braka doneli su odluku da stave tačku na njihov odnos, tokom kog su dobili dve ćerke Lunu i Ninu Đogani. Iako su mnogi mislili da je njihov skladan i bajkovit, kako su oni predstavili, u medijima se pojavila informacija da je Anabela trpela jezivu torturu od strane densera. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anabela Atijas otkrila pakao koji je proživela sa Gagijem Đoganijem

 

Anabela je tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" ispričala nekoliko puta jezive detalje zverskog nasrtaja Gagija Đoganija na nju, a šta više, njihova ćerka Luna čak je i prisustvovala nekim scenama, koje su definitivno ostavile traumu na nju. Anabela je u izjavi za naš portal otkrila monstruozno detalje batina koje je dobijala od Gagija. 

- Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za maske u pozorištu. Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku. Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da grupa "Fanki Dži" opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 evra po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kom sam živela sa decom - priča za "Srpski telegraf" Anabela.

No, sa druge strane, Gagi je pak uvek hteo da ublaži sve šta se dešavalo, pa je pokušavao kroz izjave da predstavi da to nije ništa ozbiljno bilo. 

- Dešavalo se da se dva ili tri puta potučemo, ali više puta je ona udarila mene nego ja nju. Smatram da je to normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem - rekao je Đogani.

Mirko Gavrić otkrio sve o Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju!

Pevač Mirko Gavrić i veliki prijatelj Anabele Atijas tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" ispričao je monstruozne i jezive detalje o batinama koje je njegova prijateljica pretrpela od strane densera Gagija Đoganija

- Pre nego što krenem da pričam, moram da kažem da sam sedeo sa Lunom i Anabelom i rekao da ne mogu da imam drugačiji odnos sa Gagijem. Ako kažem nešto ružno za Gagija dobiću plus kod Anabele a minus kod Lune i obrnuto. Našao sam mu se, provodio vreme sa njim i davao mu savete. Nikada ne bih pričao o detaljima iz života mojih prijatelja, Anabela mi je zamerila što sam mnoge stvari prećutao ali sam joj tako dokazao da sam lojalan prijatelj. Kad mi se nešto poveri nikada o tome ne bih pričao. Oni su sami pričali o tome a mene stavljali kao svedoka. Svako od nas je dete i trebalo bi da zaštiti svoje roditelje, meni je zasmetalo što je Luna uputila ružne reči svojim roditeljima. Ja sam dokaz kako izgleda čovek koji okrene leđa svima zbog pogrešnog izbora. Ja sam rekao Luni da ona i Marko ne treba da ulaze u vređanje roditelja, to napolju izgleda odvratno. S druge strane Gagi nikad nije pokazao zaštitu Anabele, kao majku svoje dece. Za neke stvari sam bio svedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsetiti da je Gagi prvi na Farmi pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču. Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u celu priču još pre tri godine. Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sedela iza, on je vozio - govori Mirko i dodaje:

- On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom. Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vređao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno. Video sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u levoj dojci joj se pomerio implant. Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: "Sada idete da pevate ovakvi". Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače... Ja sma mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gde da ode. Kako je vreme prolazilo, izgledalo je sve jezivije. Ona me je zagrlila i rekla: "Ja moram da se okupam, ja sam se up*škila". Kad ju je bacio to se desilo - pričao je Mirko, koji je nekoliko puta prisustvovao batinama. 

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro /Zadruga Official

Mirko Gavrić ispričao istinu o Anabeli Atijas

 

Anabela i Gagi danas ne žele više da pričaju na ovu temu, ističući da su prošlost ostavili iza sebe i da sada gledaju samo na budućnost.

Međutim, sa druge strane, skandal koji je protresao ceo region je afera pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa. Afera koja je odjeknula na svim društvenim mrežama, u svim novinama i portalima, jeste da je Karleuša prevarila svog supruga Duška Tošića, sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku, pa da je navodno fudbaleru slala golišave fotografije polnog organa. Karleuša se tada povukla iz javnosti, tvrdeći da fotografije nisu njene, a potom je Ognjen ispričao da su fotografije autentične, jer zna da Jelena ima mladež na intimnom delu tela, zbog čega je javnost ostala u šoku. Oni su se nekoliko puta videli na sudu, a onda su isplivali i zajednički snimci iz Atine, na kojima se vide Jelena i Ognjen kako uživaju u sunčanim danima prelepe Grčke. 

- Kada i posle više od godinu dana neko priča opsesivno o vama, izmišlja vezu, napada vašu porodicu i vas, jasno je da je reč o izopačenom umu i drago mi je što sad to svi vide. U normalnoj državi javne ličnosti su zakonom zaštićene od ovakvih sociopata dok u Srbiji svako može da se proslavi na ovako sraman način. Ovom nesrežniku opraštam svo zlo jer me je majka naučila da je praštanje najveća pobeda dobrog čiveka. Znala je i d akaže: "Sine, svako se kad tad svojim zlom zabavi..." Neka bude tako - napisala se Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Ognjenu Vranješu

 

- Ništa joj ne bih rekao, toliko je jadna, jadan joj je život, ne bih joj stajao na muku više! Ona je navikla da preti svima, ja ne znam kako su ljudi to trpeli, ona je vređala političare, kriminalce, pevače, ja ne znam sferu koju ona nije vređala... Ona nije znala sa kakvim muškarcem stupa u vezu, a ja ne da se njoj ne bih suprostavio, ja nisam bio kriv, ne možeš da me vređaš, ne možeš da diraš moju porodicu, to što ti imaš, imaš lično sa mnom. Sve je ovako moralo da bude, da bi se ona opametila, da razmisli o svom životu! Nije mi žao, šta da mi bude žao? Jeste li vi normalni? Sedam puta gore bih napravio sada! - rekao je Ognjne sa Kurirtv, pa dodao:

- Ne može niko da mi preti i da me vređa, to je najveći problem. Krenuo je problem iz njene kuće, ne iz moje kuće. Prošlo je dve godine od toga, ne mogu da odgovorim da li bi bio sa njom! Ne znam ja šta ona misli svojom glavom, ona je te poruke pisala, ja tebi mogu da pošaljem poruke, ali je drugo nešto šta ja osećam. Ja nikada nisam hteo da se razvedem zbog nje, kad sam ja njoj rekao to? Ja mislim da joj nisam pisao to, možda sam i ja malo posenilio. 

Ognjen Vranješ se razveo posle afere sa Jelenom Karleušom!

Fudbaler Ognjen Vranješ u žižu interesovanja došao je zbog afere sa pevačicom i majkom Jelenom Karleušom, nakon čega se on razveo od supruge Danijele. 
Danijela i Ognjen odlučili su da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke koju su dobili tokom braka, a svakako da su postigli i dogovor oko plaćanja alimentacije, koju je fudbaler svakako prihvatio. Ono što je zanimljivo jeste da su se Danijela i Ognjen poznavali još od osnovne škole, ali zbog afere sa pevačicom Jelenom stavili su tačku na njihov brak. 

Republika

Foto: Instagram

Jelena Karuleša imala aferu sa Ognjenom Vranješem

 

Jelena Karleuša pred razvodom sa Duškom Tošićem!

Pevačica Jelena Karleuša nakon što se afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom obelodanila, mediji su spekulisali da će njen suprug Duško Tošić podneti papire za razvod. Iako se to do sada nije obavilo, mnogi i dalje spekulišu da njihov brak nije na stabilnim nogama, kao i da svakodnevno imaju krizu u komunikaciji. U medijima se pojavila i informacija da je Duško takođe varao Jelenu sa njenim koleginicama i drugim mlađim devojkama, o čemu Karleuša nije htela nikada otvoreno da priča. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša pred razvodom sa Duškom Tošićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading