LUNIN BIVŠI LJUBAVNIK NAPUSTIO SRBIJU: Evo sa kim je Sloba Radanović otišao za Crnu Goru! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović poznat je po aferi sa Lunom Đogani, a nakon burne veze sa njom, odlučio je da se prepusti Jeleni Đuričanin, koju je prošle godine i verio.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Sloba Radanović u Crnoj Gori uživa sa verenicom

 

Pevač Sloba Radanović i bivši muž Kije Kockar sa svojom verenicom Jelenom Đuričanin otputovao je u Crnu Goru na nastupe koje je imao zakazane. Jelena i Sloba uživaju u ljubavi, a put u Crnu Goru iskoristili su i da se malo uživaju, koliko su im to dozvolile njihove obaveze. 

Sloba Radanović verio Jelenu Đuričanin!

Pevač Sloba Radanović nakon burne veze sa Lunom Đogani i propalim brakom sa Kijom Kockar, uplovio je u romansu sa Jelenom Đuričanin, koju je prošle godine verio. Tada se u medijima spekulisalo koliko je novca izdvojio za skupoceni verenički prsten, pa su se pojavile informacije i da je košta nekoliko hiljade evra. Radanović nikada nije voleo da ističe koliko novca daje na određene stvari, pa je tako i ovu informaciju ostavio za sebe. Jelena i Sloba i danas uživaju u ljubavi, a kako se spekuliše, već dosta dugo razmišljaju o njihovoj svadbi, koju svi željno iščekuju. 

Republika

Foto: Marko Pantić

Sloba Radanović uživa sa verenicom Jelenom Đuričanin

Brak Slobe Radanovića sa Kijom Kockar!

Tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" Sloba Radanović prevario je svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa pevačicom i blogerkom Lunom Đogani, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Prvi put u rijaliti formatu imali smo primer gde je muž prevario ženu sa drugom devojkom. Međutim, dosta se spekulisalo da su se Kija i Sloba pomirili, da su se viđali i nakon rijalitija, a onda je kao bomba odjeknula informacija da su se i sudski razveli. Nakon razvoda Kija je u medijima nekoliko puta provocirala Slobu, vređajući ga, dok je on ostao dosledan sebi i nije joj nikada uzvratio, već se trudio da svoj skandal opere u medijima dobrim pesmama i glasom. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kija Kockar i Sloba Radanović se razveli

 

Veza Lune Đogani i Slobe Radanovića!

Sloba Radanović prevario je bivšu suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani u rijalitiju ,,Zadruga", nakon čega je usledio šok preokret! Svi tadašnji cimeri iz Bele kuće prognozirali su da će im se ljubav razrušiti i pre kraja rijalitija, što se ispostavilo kao tačno. Histerije, tuče, svađe, užasne psovke prouzrokovale su da se ljubav Lune i Slobe zauvek ugasi. Luna se nakon te veze upustila u romansu sa Marko Miljkovićem, kom je rodila predivnu ćerkicu Miu Miljković. 

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maja

07.10.2021 16:37

Luna je bila slobodna devojka i ovaj joj nije bio ljubavnik!Ljubavnic su oni koji se kriju,a onako javno,ne.Da li to Sloba i Kija spremaju neke pesmice, onako kao nekada-preko Lune?Pisite malo o njima,imali bi toliko toga/ne bas lepog/, dirate mladu zenu,majku,Lunu,koju bas bas briga lepo zadnjica za ovo dvoje!

Odgovori 42 39
Milena

09.10.2021 05:56

Dzaba glas,dzaba "hitovi" kad mora da se stavi Lunino ime da bi ga neko prepoznao....

dito

09.10.2021 07:53

Kako Jelena uspe da izbalansira silna odsustvovanja od kuće gde ima dvoje dece, jedno je školarac, sve postigne.... Što se tiče Sloba-Luna, opšte poznato je da ih je produkcija sa timom psihologa, koji inače tamo rade, rasturila. Luna, nestabilna, videli smo u Z3 i zašto, nije bilo teško manipulisati njom. Uostalom, sam Ž.Mitrović je po povratku iz Budimpešte, kada je predstavljao projekat Zadruga, rekao da su imali dve zamerke, a jedna je bila da su rasturili lepu ljubav zbog lošeg braka, parafrazirala sam , ali to je suština. Uostalom, sada je svako na svom putu, zadovoljni su, neka im je sa srećom.

Ljuba

09.10.2021 14:57

Konjino bas ti odgovaraa ova nosata i nemoras da se mucis oko stafeta. Dobijo si sve pride.

Odgovori 12 0