CECA RAŽNATOVIĆ NAPUŠTA BEOGRAD: Pevačica priznala da je prestonica GUŠI, evo gde će živeti! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je sve svojim priznanjem da ju je gužva u Beogradu malo prigušila, zbog čega bi volela da se preseli u neko selo, gde će pronaći svoj mir.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović želi da napusti Beograd

 

Balkanska diva i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svoju karijeru započela je iz rodnom Žitorađa, gde vrlo često voli da ode i poseti svoju porodicu. Ceca nikada nije krila koliko je ponosna na svoje rodno mesto, pa je čak imala i koncerte na kojima su se okupljali desetine hiljada građana.

No, po dolazak u Beograd, pevačica neverovatnog glasa izgradila je svetsku karijeru, koja je počela da je guši, pa ne krije da traži ventil gde može da se odmori i nakupi energiju za snimanje novog albuma koji će uskoro predstaviti vernoj publici. Ceca bi ipak volela da se sakrije od gužve u Beogradu, pa je istakla da bi želela da se skloni u neko selo, gde će pronaći svoju oazu mira. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju… Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim… – kaže Ceca i dodaje da i njen sin Veljko voli selo, pa je zato rešio da živi u Titelu u tazbini.

Još kao dete je voleo selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo daleko od grada u kom uživa – rekla je Ceca za Svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading