ZBOG NEDE UKRADEN DEMOLIRAO HOTEL: Pevačica pobegla sa venčanja i jako naljutila svog VERENIKA!

Autor:

Zabava

07.10.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica pobegla je sa sopstvenog venčanje i time iznervirala svog verenika.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Neda Ukraden pobegla sa svog venčanja

Popularna pevačica Neda Ukraden šokirala je sve priznanjem da je pobegla sa svog venčanja, nakon čega je njen verenik demolirao hotel u kom su se nalazili.

Kako kaže Neda, nije joj žao što je pobegla, s obzirom da joj je pokazao svoje pravo lice.

- Ostavila sam čoveka pred samo venčanje! Taj muškarac je bio našeg porekla, ali je živeo u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem s njim pred oltar. Jednostavno, promenila sam plan - rekla je pevačica za "Informer" i dodaje da se ubrzo ispostavilo da nije pogrešila:

 

 

- Bili smo zajedno godinu dana i baš smo se voleli. Sve je delovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao ceo hotel "Hilton" u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kada reši da se uda... Ja sam pre toga već bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading