EXTRA NENA HARALA MUZIČKOM SCENOM KADA JE SRELA NJEGA: Udala se za Miroljuba posle samo 8 dana poznanstva i nestala sa scene!

Autor:

Zabava

07.10.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Extra Nena, popularna pevačoca, nestala je sa javne scene kada je srela Miroljuba i udala se za njega posle svega 8 dana.

Republika

Foto: Printskrin: RTS

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Extra Nena

Popularna pevačica, Snežana Berić, poznatija kao Extra Nena, povukla se sa estradne scene kada je upoznala dr. Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije”.

S obzirom da je ljubavni život krila kao zmija noge, pevačica je sve šokirala kada je objavila da se za Miroljuba upoznala posle svega osam dana poznanstva.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k’o latino serija”. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – izjavila je tada Nena.

Republika

Foto: Printskrin: RTS

Pevačica Snežana Berić udala se za Miroljuba nakon samo 8 dana poznanstva

Što je brzo to je i kuso, a njen brak upravo je takav i ispao, te se par razveo posle manje od godinu dana, ali se Extra Nena nikada više nije vratila na estradnu scenu već je dalji život, kako prenosi "Espreso" posvetila fakultetu, gde trenutno radi kao profesor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading