ĆERKE SLOBODE MIĆALOVIĆ I VOJINA ĆETKOVIĆA SVI JURE PO ŠKOLI: Preko Mile i Vere stavili glumački par na ozbiljne MUKE!

Autor:

Zabava

07.10.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković otkrio je da je ćerke, koje ima sa glumicom Slobodom Mićalović, svi jure da bi saznali odgovor na samo jedno pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Joseph Reddy

Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića stavili su na ozbiljne muke

Poznati glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović već uveliko rade na nastavku serije "Tajna vinove loze", a gledaoci su jako uzbuđeni zbog nastavka serije koja je tokom prošle godine postala veliki hit.

Mnogi ljudi pokušavaju na prevaru da saznaju da šta će se u novoj sezoni desiti, ali i ko je ubica sa početka serije. Deca po školi bliznakinja ovog glumačkog para od sestara Vere i Mile Ćetković traže da pitaju roditelje, ne bi li se tako saznalo šta će se dalje desiti, a Vojin je o tome iskreno pričao na "RTS-u", otkrivši da kada je uspeo da odoli svojim mezimicama može da odoli svima.

Republika

Foto: Promo foto

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović već uveliko spremaju novu sezonu popularne serije

- Neke učiteljice i neki roditelji, koji imaju decu koja idu sa našom decom u školu, molila su decu da nas uveče pred spavanje nekako razmekšaju, da im kažemo ko je ubica u prvom delu serije, da im kažemo o čemu se radi. Mi smo to izdržali, izdržaću i sada - rekao je Vojin.

Ipak, Vojin je tom prilikom ipak otkrio mali detalj serije. Glumac je odgovorio na pitanje da li će ljubav i ovaj put pobediti sve:

- Pa mora, uvek! To znaju i gledaoci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading