MARINA TUCAKOVIĆ PRED SMRT PREKLINJALA DUŽNIKE: Kad umrem dajte pare mom Laći i Futi!

Autor:

Zabava

06.10.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković neposredno pred smrt imala je samo jednu želju, te je molila svoje dužnike sa estrade da nakon njene smrti novac vrate njenom suprugu i sinu.

Republika

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Marina Tucaković imala je samo jednu želju pred smrt

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti, a pred samu smrt je imala jednu želju. Naime, mesec dana pre nego što je preminula, navodno je Marina zvala svoje bliske saradnike sa estrade sa kojima je godinama sarađivala, a koji joj duguju pare i molila ih da novac nakon njene smrti daju njenoj porodici, prenosi Kurir.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marina Tucaković pred smrt molila dužnike da joj vrate novac

Kako je jedna pevačica navela, Marina je bila svesna da joj se bliži kraj i trudila se da na svaki način obezbedi finansijsku sigurnost svom sinu Milanu Laći Raduloviću i suprugu Aleksandru Futu Radulovića. Kako pevačica govori, Tucakovićeva je rekla da nije ljuta ni na koga, ali da su se mnogi ogrešili o nju i da joj je zbog toga žao, jer ni iznosi koje su joj dužni nisu mali. 

- Kad sam s njom pričala o tekstu za novu pesmu, rekla mi je da se loše oseća i da ne veruje da će moći da mi napiše stihove, pa mi je tad rekla da pozovem njenog sina Laću da mi on napiše pesmu. Ona je bila svesna toga da neće još dugo živeti i htela je da posao prebaci na sina. Tad mi je rekla da je na mnoge ogorčena, ali da je nemoćna da naplati dugove od pevača, jer se svi prave ludi - rekla je pevačica, pa otkrila i da je pred smrt Marina zvala svoje dužnike i molila ih da bar njenoj porodici vrate novac:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marina Tucaković pokušavala je da finansijski obezbedi sina Laću i supruga Futu

Tucakovićeva je, napominje ona, pred smrt zvala sve dužnike i molila ih da bar njenoj porodici daju novac.

- Neću reći ko su ti ljudi, radi se o vrlo poznatim imenima. Marina ih je i ranije molila da joj plate za tekstove, ali su se pravili ludi. I na kraju, onako bolesna i iznemogla, zvala je neke od njih i rekla im da kad prođe korona i počnu da rade, njenom suprugu i sinu daju pare koje su dužni. Naravno, oni su obećali da će to uraditi, kao i mnogo puta do sada. Ukoliko se to ne desi, podržavam odluku da Laća javno kaže ko je sve i koliko dugovao Marini za pesme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading