OPLJAČKANE NAJPOZNATIJE TIKTOKERKE! Sestre Damnjanović zatekle obijenu kuću i PRETUČENOG psa: DIGLI SU NAM KUĆU U VAZDUH! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Anja i Sara Damnjanović, jedne su od najpoznatijih tiktokerki i influenserki, a sinoć su se susrele sa ne tako lepom situacijom. Naime, njima je opljačkana kuća u kojoj se nalazio samo njihov pas, koji je zadobio povrede od strane pljačkaša.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/anjatkd

Obijena kuća influenserkama Anji i Sari Damnjanović

Jedne od najpraćenijih tiktokerki i influenserki sestre Anja i Sara Damnjanović, poznatije kao sinoć su pretrpele stres kada su se vratile sa jednog događaja i zatekle opljačkanu kuću, u kojoj je samo bio njihov pas Dona, koja je zadobila povrede od strane pljačkaša, a javnost o nemilom događaju je obavestila njihova majka Aleksandra na svom Fejsbuk profilu.

- Noćas između 20h i 00h obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane sk**va. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti . U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - napisala je majka influenserki, a Anja je to podelila na svom Instagram profilu dodavši:

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/anjatkd

Opljačkane influenserke Anja i Sara Damnjanović

Sara je takođe podelila na svom Instagram profilu izgled njene i sestrine sobe nakon pljačke, ali i kako je nakon svega njihov ljubimac.

- Dona je sad dobro, doživela je veliki stres - napisala je Sara uz fotografiju psa Done.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading