NAKON ODLUKE DA SE POVUČE S MALIH EKRANA! Bivša voditeljka DRASTIČNO smršala, a danas je niko ne bi PREPOZNAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneta Ivanović važila za jedno od najpoznatijih televizijskih lica, a nakon toga je odlučila da se povuče sa malih ekrana.

Republika

Foto: printscreen

Aneta Ivanović je dugo vodila emisiju "150 minuta"

Aneta Ivanović važila za jedno od najpoznatijih televizijskih lica. Publika je imala prilike da gleda na TV Prvoj, gde je vodila emisiju "150 minuta", ali i druge, ali i brojne druge. Nakon toga Aneta je potpuno iščezla, a sada se vratila u nikad boljem izdanju.

Naime, voditeljka je muku mučila ceo život sa viškom kilograma, te se iz tog razloga odlučila da operiše želudac. Anetu je taj zahvat učinio totalno neprepoznatljivom, ali bez obzira što je ta operacija dala rezultate i kada je njen fizički izgled u pitanju, voditeljka je otrkila da je glavni razlog te odluke bio zbog zdravstvenih razloga.

Foto: printscreen

Aneta Ivanović je drastično smršala

Celog života imam problem sa viškom kilograma. Sve sam probala i ništa nije dalo trajne rezultate. To više nije bila stvar estetike, ja sam se zapravo borila za svoj život - poručila je voditeljka, a piše Hello.

Podsetimo, voditeljka je totalno promenila poslovnu branšu, te trenutno radi kao producent i jedan od kreatora na stvaranju serije o Mihajlu Pupinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading