VERICA RAKOČEVIĆ ŠUTNULA SVOG MUŽA ZBOG DRUGOG!? Evo ko je KRIVAC ZA RASPAD njihovog braka!

Autor:

Zabava

06.10.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević i njen dugogodišnji izabranik Veljko Kuzmančević su se na iznenađenje svih rastali. Kako se navodi u medijima njih dvoje su sve manje i manje vremena provodili zajedno, pa je to bio razlog zbog kojeg su im zahladneli odnosi.

 

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević u jednoj emisiji

Verica Rakočević i njen dugogodišnji izabranik Veljko Kuzmančević su se na iznenađenje svih rastali. Opšte je poznato da su oni dugi niz godina uživali u skladnoj ljubavi, i pored mnogobrojnih prepreka koje su imali, poput velike razlike u godinama.

Naime, raskid  je bio neizbežan, a desio se zbog Vericine privrženosti prema drugom muškarcu. Verica je naprosto očarana Nikšom, sinom svoje ćerke Milene, pa je tako njena veza bila stavljena na test, jer je Veljko ostajao u njihovoj porodični kući u Avali, dok je ona uživala kod svog unuka u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

- Jeste, konačno sam sazrela da budem prava baba, jer kada se Luka, najstariji unuk rodio, imala sam samo 43 godine i još uvek malu decu. Onda su oni živeli po svetu i nisam imala prilike da tu ulogu obavim kako treba. Potpuno sam poludela za Mileninim Nikšom. Kada bih mogla da dobijem neke pare na lutriji da kupim jedan stan u Njujorku, preselim se tamo i postanem bebisiterka. Nestvaran je, svaki dan se čujemo telefonom, preko video-poziva i sad živi u ubeđenju da sam ja u telefonu - izjavila je poznata kreatorka za Story.

Baš tako je poznata kreatorka ponovo odlučila da svoje slobodno vreme iskoristi za uživanje sa unukom, a njen izabranik je plao u drugi plan, te su mnogi komentarisali da su ga videli na sahrani Ivana Tasovca, što je iznenadilo mnoge jer su mislili da kreatorka ne ide nigde bez svog supruga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading