ZAUSTAVITE SEVERINU ILI ĆE ME UBITI: Direktorka škole obelodanila preteće poruke koje joj je pevačica manijakalno slala!

Autor:

Zabava

05.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete da ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali slati telegrame saučešća, obratila se Ljiljana Klinger hrvatskom ministru unutrašnjih poslova Davoru Božinoviću

Republika

Foto: e-stock

Severina preti direktorki škole

Hrvatski mediji došli su u posed ekskluzivnih dokumenata koji otkrivaju kako je Severina Vučković manijački pretila direktorki škole Ljiljani Klinger, u koju ide njen maloletni sin Aleksandar, o čemu je Srpski telegraf pre nekoliko meseci prvi pisao, a sad tek list Nacional to i potvrđuje. 

Naime, direktorka Ljiljana Klinger obratila se 30. jula potpredsedniku vlade i ministru unutrašnjih poslova Davoru Božinoviću mejlom, koji je imenovala "Zaštita bezbednosti", navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila. 

Republika

Foto: printscreen

Direktorka Ljiljana Klinger

- Ozbiljno sam zabrinuta za svoju bezbednost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali slati telegrame saučešća - poručila je prosvetna radnica. 

List Nacional je došao u posed dela poruka koje je slala Severina, a koji su deo službenog predmeta jer je direktorka škole Ljiljana Klinger putem advokata protiv Severine podnela krivičnu prijavu DORH (Državno tužilaštvo u Hrvatskoj, prim. aut.) s obzirom na to da je sporne poruke doživela kao pretnje smrću. Direktorka Klinger je zbog Severininih pretnji van sebe, u velikom je strahu, ne samo za sebe već je zabrinuta i za porodicu. 

Severina: Jesi li svesna da ću te proganjati do kraja života?! Zadavila bih te rukama, babo! 

Evo šta je sve Severina pisala direktorki škole koju pohađa njen sin. 

- Dobila sam pikap listu i ti bi me opet zajebavala. Ne može više. Mi smo dva odvojena domaćinstva i vaš donator Milan Popović nema veze s mojom pikap listom. Već sam obavestila službe da su te reizabrali tajno pre mesec i po. Napraviću ti protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne nego ću okupiti ljude na Fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije. Tvoj donator nije u Hrvatskoj, pa ne može potpisati ugovor za školu. Reci Moniki da ću nju tužiti zbog Vinodolskog i laži da sam ti pretila. Neće se niko izvući. Sve si ih uvukla u svoje zlo. 

Na jednu od poruka direktora Ljiljana Klinger je odgovorila: 

- Ovo ne pristaje ni Severini ni Aleksandrovoj mami. 

Foto: Republika.rs

Severinine poruke direktorki

Na to joj je pevačica uzvratila još žešće: 

- Ne pristaje tebi da budeš portirka na vratima škole, a kamoli direktorka. Ti si kvarni zub ovog društva. Mučila si mog sina i mene. Jednom sam došla kod njega u školu s operacijskog stola jer si zabranila da iko dođe, osim mene, po dete. Ne pristaje to direktorki škole. To rade u seriji "Sluškinjina priča". Mučila si mog sina, koji je imao traumu iz škole, pa je morao u Heinzlovoj svedočiti. Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bih te rukama, babo! Potom si izbacila njegovu mamu iz kancelarije kad sam donela pikap listu sa suda, pa si mi ispisala dete s veronauke. Znaš li da je Milan prekrstio Aleksandra? Znaš li da će i to u novine? Mama je jako ljuta na vas bagru koja za lovu prodaje decu, ali Severina će joj pomoći da to što si radila svi znaju. Druge mame nisu bile te sreće da se zovu Severina. Jer nije samo Flanderica bad guy, tu su i direktorke koje pišu centru svakakve laži, pa centar šalje policiji, sudu. Gotovo je s tim. U avgustu si poslala još jednu prijavu. Valjda da se opravdaš donatoru. Znaš da je donator od jednog tipa tražio lovu natrag. Nije mu obavio posao. Zove se Damir Primorac. A ti si mi puno pizdarija radila ove tri godine. I nisi obavila posao. I nećeš. Čuvaj lovu za sudove. Trebaće ti. Ti si bagra, nikakva direktorka. 

Republika

Foto: Republika.rs

Severinine poruke direktorki

ŠEPAVA BABO, NEĆEŠ SE IZVUĆI

Severina je Ljiljani Klinger poslala linkove na neke od članaka s portala H-alter, objedinjene naslovom "Sistem za zaštitu ili za zlostavljanje dece".

Taj serijal, čija je autorka novinarka Jelena Jindra, završio je Severininim intervjuom, objavljenim 15. septembra. Prvi članak objavljen je 12. septembra i bavi se pojmom "Otuđenja od roditelja". Severina je u 21.45 i u 21.54 poslala Klingerovoj link na taj članak i poruke sledećeg sadržaja: 

- Dobro veče, stara! Zovi donatora koji te je uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala, svi nalazi će izaći u javnost, samo da stigne presuda. 

Četvrti članak iz serijala objavljen je 28. jula, a Severina je direktorki u 19.01 poslala link, uz poruku posle koje je direktorka zvala policiju jer ju je doživela kao pretnju smrću: 

- Ma gde je moja najdraža direktorka? Jesi se javila donatoru? Jesi li svesna da ću te proganjati do kraja života za sve gadosti koje si radila meni, ostalim majkama i učiteljicama? Aleksandar je dao izjavu u Heinzlovoj šta su mu radile učiteljice zbog tebe. Stara šepava ružna babo. Zbog tebe je doživeo stres i prste su mu izvukle, ali ti se nećeš izvući. Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se, krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete. 

Na jednu od poruka Ljiljana Klinger joj odgovara: 

- Zašto mi šaljete takve poruke?! 

Ali Severina se ne zaustavlja: 

- Kako zašto? Šta se praviš luda? Zato što zaslužuješ. Ne od Severine, za to bi trebala platiti da ti išta napišem, ali kao Aleksandrova mama te neću pustiti do kraja života, mog sina si maltretirala (ti si dala nalog učiteljicama da ga ne puste iz škole) i za to ćeš odgovarati. Mene si maltretirala, ispisala si mi sina s veronauke bez mog znanja. I još pustih sranja si napravila. Digla si dve krivične prijave protiv mene, u kojima si pisala neistine. Sve je odbačeno. Pa si za tvog donatora, pre mesec i po, pre ročišta u Splitu poslala izveštaj o meni, pun neistina i gadosti, kakve samo ti možeš smisliti. Pišem ti zbog maltretiranja mog sina i mene. Strahovaćeš po sudovima, kao brojni učitelji i majke kojima si zagorčala život, ali ti se nisu mogli suprotstaviti. Je l' ti sad jasno zašto? Pošalji mi ugovor jer ću odmah otići na uskok i to prijaviti. Dosta je više, bagro! 

Usled ovakvih pretnji, tokom proteklih nedelja direktorka Klinger je, prema navodima, podnela i dve dopune krivičnoj prijavi protiv Severine - zbog nametljivog ponašanja i zbog pretnje. Pre toga prijave je podnela i policiji. 

- Poštovani, budući da sam već u nekoliko navrata Sedmoj policijskoj stanici prijavljivala pretnje i zastrašivanje koje mi sistemski upućuje gospođa Severina, molim vas za zaštitu jer dosadašnje postupanje je bilo svedeno na moje prijave i ništa. U prilogu šaljem novu pretnju, iz koje je vidljivo da ima nameru sakaćenja i nanošenja zla. Nije u pitanju pretnja meni, kao osobi, već pretnja kojom me upozorava da će mi nauditi zato što obavljam svoj zakonski određen zadatak. Sada ne mogu reći da sam u strahu, već se ozbiljno bojim za ličnu sigurnost i posledice ovih opsesivnih radnji koje gospođa čini. Molim vas da mi pomognete, kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali slati telegrame saučešća. Jasno je svima u sistemu da već nekoliko godina majka učenika škole u kojoj sam direktorka pokazuje koliko je sistem efikasan, a koliko je efikasna njena upornost da pretnjama ometa i zastrašuje osobe koje rade s njenim detetom. Ovo je neizdrživo i neprihvatljivo. Sigurna sam da postoji način da se osećam zaštićeno u okviru javne dužnosti koju obavljam. Šaljem poslednju, jučerašnju poruku. Zahvaljujem i srdačno pozdravljam, direktorka Ljiljana Klinger - stoji u Ljiljaninim molbama za zaštitu koje je uputila policiji i ministru. Nakon toga Ljiljani Klinger obratila se i DORH. 

Foto: Republika.rs

Severinine poruke direktorki

Besna zbog postupka direktorke, koju je u nizu svojih javnih istupa prozvala da je pod velikim uticajem njenog bivšeg partnera Milana Popovića, koji je donator škole, Severina je, izgleda, počela s njom i lično da se obračunava. Smatra je odgovornom i za maltretiranje sina jer nije dozvolila da dete iz škole preuzme Severinin tadašnji suprug Igor Kojić i to zbog pikap liste. Osim na direktorku škole, Severina je bila i još je
ljuta i na pravosudni sistem i sistem socijalne zaštite zbog načina na koji su prvobitno odlučili o starateljstvu nad njenim maloletnim sinom. 

Izvor koji je Nacionalu otkrio sadržaj spornih poruka tvrdi: 

Stara šepava ružna babo. Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete 

- Severina je kroz vrlo kratak period poslala tridesetak manijakalnih poruka ne samo Ljiljani Klinger već i drugim osobama uključenim u slučaj s njenim sinom. Obrazac je uvek isti. Preti Zoranom Šprajcem i Miljenkom Jergovićem (najpopularnijim TV zvezdama u Hrvatskoj, koje kritikuju javnost, prim. aut.), kao i fanovima na Fejsbuku, koje planira da okupi i uz njihovu pomoć uništi onoga ko joj se zamerio. Preti da će ta osoba završiti u zatvoru. U tim porukama Severina ljude proganja, naziva pogrdnim imenima, kao što je "stara šepava baba", preti im zatvorom i medijima, a u jednoj od poruka, dva dana pre sudske presude, ona daje do znanja da zna kakav će biti njen sadržaj. To ipak otvara niz drugih ozbiljnih pitanja. Kako je ona, primera radi, mogla znati kakva će biti sudska odluka pre nego što je objavljena. Pod kakvim je zaista okolnostima ta odluka donesena? 

Ljiljana Klinger protiv Severine je već ranije podnela dve krivične prijave. Zbog jedne od tih prijava Severina je jednom prilikom, kako je objavio Novi list, provela dva sata na ispitivanju u policiji, o čemu je i Srpski telegraf prvi pisao. 
Moguće da je i tada bila reč o sličnim porukamm koje je Severina slala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading