DARKO LAZIĆ UŽIVAO U PRIRODI KAD JE ZMIJA DOŠLA DO NJEGA: Pevač se uhvatio u koštac sa strašnom ŽIVOTINJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Darko Lazić uživao je u lepom danu, kada je ka njemu krenula zmija!

Republika

Foto: instagram printscreen

Darko Lazić uhvatio se u koštac sa zmijom

Popularni pevač Darko Lazić u poslednje vreme najčešće se pojavljuje u medijima zbog odnosa prema ženama, te se prethodnih meseci mnogo pisalo o njegovoj vezi sa Barbarom Bobak, kao i o njegovom prekidu veridbe sa Marinom Gagić.

Ipak, danas je našu pažnju zadobio borbom sa jednom životinjom. Naime, izgleda da je Lazić rešio da lep dan provede u prirodi, kada mu se pridružila mala zmija. Darko je uzeo životinju u ruke i slikao se sa njom, te je svima pokazao da je hrabar, s obzirom da je ova životinja prilično ne popularna.

Foto: printscreen

Darko Lazić bio je smiren dok je držao zmiju

Na slici koju možete da vidite iznad čini se da se Lazić nimalo nije uplašio ove, za mnoge, strašne životinje, već je delovao sasvim mirno dok je zmija pokušavala da se izmigolji iz njegovih ruku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zdravko Stoilković

05.10.2021 20:19

Ovo je loptasti piton (python regius) potiče iz Afrike i jako je popularna medju kućnim ljubimcima. Na slici je jako mlad primerak.