HRVATI POVEZALI LUNU I VELJU NEVOLJU! U priči se našao i Gagi Đogani, SKANDAL TRESE REGION!

Autor: Republika

Zabava

05.10.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal Net.hr izazvao je pravi skandal kada je izveštavajući o rođendanu Luninog muža i rijaliti zvezde, Marka Miljkovića, napravio kardinalnu grešku.

Republika

Foto: Pixabay, ST/D. Kadić, E-Stock

Hrvati zbog Miljkovića povezali Belivuka i Lunu  

Mnogi bi, nakon vesti poput one da Hrvati menjaju ime ćevapima u mljevenici, pomislili da oni ne mogu da odu dalje u bizarnostima, međutim, stanovnici Lijepe njihove ipak su  uspeli da nadmaše sami sebe objavom najnovijeg teksta na portalu Net.hr u kom su, ni manje ni više, nego povezali Lunu Đogani sa ubicom Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja

Naime, oni su naširoko izveštavali o nedavnom rođendanskom slavlju Luninog muža i rijaliti zvezde Marka Miljkovića, ali tako što su ga pomešali sa likom i "delom" zloglasnog koljača Marka Miljkovića, desne ruke Velje Nevolje.

Ne proverivši informaciju o kojoj je osobi reč, Hrvati su se čak drznuli da s dozom ironije optuže Srbe kako Miljkovića (ubicu prim. aut) nazivaju "Opasnim Markom", a da taj čovek, iako je osumnjičen za najstrašnije zločine "slavi rođendan".

- Odani kum Velje Nevolje. Srbi ga zovu "Opasni Marko": Evo kako izgleda rođendanski tulum "desne ruke" najopakijeg srpskog mafijašaglasi naslov teksta na hrvatskom portalu iznad kog se, ni manje ni više, nego nalazi "prilepljena" fotografija Luninog muža koji je zaista nedavno proslavio 38. rođendan, ali za kog Hrvati očigledno ne znaju da je daleko od osobe koja je, kako oni navode, kum Veljka Belivuka.     

Foto: printscreen

Skandalozni tekst na portalu Net.hr  

Da stvar bude još bizarnija, skandalozan naslov prati još skandalozniji tekst u kom se navodi ko su Belivuk i Miljković (njegov kum prim. aut), a zatim slede fotografije Marka i Lune, pa i Gagija Đoganija, koji je tako slučajno uvučen u hrvatski vrtlog širenja dezinformacija. 

Republika

Foto: printscreen

Gagi Đogani se, takođe, našao u priči Hrvata  

- Marko Miljković Mare juče je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri to nisu propustili da zabeleže. "Opasni Marko", kako ga zovu srpski mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017, no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo da likvidira Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja - navodi se u tekstu Hrvata, pri čemu se ničim izazvan u ovom spisaniju pojavio nadimak "Opasni Marko" koji, koliko je poznato, ne nose ni Veljin ni Lunin Marko.

Foto: printscreen

U tekstu izokrenute realnosti pojavila se i Lunina fotografija   

Tekst sa portala Net.hr izazvao je salve podsmeha na društvenim mrežama, pre svega zbog činjenice da je Hrvatima mogla da promakne takva "sitnica" da pomešaju rijaliti zvezdu i okorelog ubicu, bez obzira na činjenicu što se njih dvojica isto zovu i prezivaju.

I, iako se Marko i Luna još nisu oglašavali povodom skandala, u mnogim komentarima na društvenim mrežama je napomenuto da se može desiti da im ne bude prijatno budući da su stavljeni u takav kontekst i u isti koš sa najopasnijim kriminalcima u našoj zemlji.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dera

05.10.2021 12:29

Podzemlje.

Odgovori 18 2
Mina

05.10.2021 13:07

Za novinara koji je radio taj tekst je to veliki blam i minus, ouuu.

Odgovori 11 17
Mitra

06.10.2021 06:54

Ovo uradjeno namerno....ovakve slučajnosti se ne dešavaju. "Debela2 tužba za hrvatske medije pod hitno treba da usledi i da se traži odšteta za vredjanje ugleda i časti osoba koje nemaju nikake veze sa kriminalnim klanom..

Dejan

06.10.2021 10:38

Presaviti tabak pa za povredu časti i ugleda tužbu. Da ne zarađuju samo od rijalitija. Svako pojedinačnu tužbu pa će tu biti lepog džeparca.