CRKNITE OD LJUBOMORE, IBRA I JA SMO SVETSKE FACE: Nada Topčagić namerno provocira kolege!

Autor:

Zabava

05.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači mi tek sad neće oprostiti uspeh, neka ih, neka puknu. Sve sam ja ovo zaslužila. Mogu da zamislim šta me sve čeka u Beogradu, priča folkerka posle gala žurke u Italiji

Republika

Foto: youtube.com/Sanja Marinkovic

Nada Topčagić namerno provocira kolege

 

 

Pevačica Nada Topčagić (68) pojavila se u nedelju uveče na rođendanskoj proslavi u Milanu kod fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a posle gala žurke ispričala je za Srpski telegraf da su Ibra i ona svetske face, te i da kolege s estrade mogu da joj pljunu pod prozor! Nada je kroz osmeh pričala o tome kako se provela u Italiji, pa je otkrila da je fudbaler toliko voli da je upoznao sa skoro svim gostima, koji su se oduševili njenom energijom.

Moja karijera je opet u punom sjaju, ceo svet bruji o meni

- U Milanu je bilo fenomenalno! Mislim da sad i vrapci na grani znaju koliko se Zlatan i ja poštujemo i slobodno mogu da kažem da je to prijateljstvo koje će godinama da traje. Spremila sam mu nekoliko iznenađenja za rođendan, u dogovoru s njemu bliskim ljudima sam se organizovala kako bi sve proteklo po planu i u najboljem redu. Pevala sam mu na uvce moj najveći hit "Jutro je", mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili da igraju. Šta da vam kažem, Ibra i ja smo svetske face! Sve sam ja ovo zaslužila. Kolege s estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, ceo svet bruji o meni. Verovatno će tek da me razapinju kolege - kaže pevačica koja je preponosna što se njen čuveni hit peva i van granica naše zemlje:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/topcagicnada

Nada Topčagić bgila na proslavi rođendana Zlatana Ibrahimovića

Nada Ibri poklonila dva portreta

Nada je Ibrahimoviću na poklon donela dva njegova portreta, rađena na drvetu specijalnom tehnikom, koje mu je uručila pred svima, a gosti su ovaj gest pozdravili aplauzom. Ibra je Nadi takođe spremio poklon, pa joj je dao dres sa svojim prezimenom i potpisom, s kojim se folkerka odmah fotografisala da bi slike okačila na društvene mreže. U Ibrinu čast je napravljena i posebna torta s fudbalskim motivima i zlatnom kopačkom, koja je bila atrakcija na proslavi.

- Pesma "Jutro je" je vanserijski hit koji se i danas sluša isto kao i prvog dana kada sam ga objavila. Zato mogu da razumem zašto je većina kolega ljubomorna na mene, ali me ne dotiču takvi komentari. Gledam sebe, svoj napredak i rad. Ibrahimović je tražio da se u San Remu na festivalu pusti moja pesma, svi to pamte, sećam se da nisam mogla da spavam od sreće! Zlatan i ja smo se baš zbližili i verujem da ćemo od sada stalno da se viđamo na rođendanima. On je sportska veličina i normalno je da mi imponuje što me voli i poštuje.

Ibra je sportska veličina i normalno je da mi imponuje što me voli i poštuje

Topčagićeva se na žurki fotografisala i s nekim od fudbalskih zvezda koji su bili gosti rođendana poput Pola Pogbe, s članovima Zlatanove porodice, njegovom 11 godina starijom suprugom Helenom Seger, kao i s njegovim sinom, uz poruku da se svi u Ibrahimovićevoj porodici bude uz pesmu "Jutro je". Interesantno je da je Ibrahimović toliko zaludeo kolege Nadinom pesmom da je i supruga italijanskog fudbalera Ignasija Abatea objavila stori na kom pozira s Nadom Topčagić, dok je muzička pozadina upravo njen veliki hit.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading