MILICI PAVLOVIĆ ŠIKLJA KRV IZ GLAVE: Pevačica uznemirila javnost, pa otkrila detalj o SMRTI Jelene Marjanović! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović šokirala je javnost svojom novom objavom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović u ulozi Jelene Marjanović

 

Pevačica Milica Pavlović upustila se u glumačke vode, pa je dobila ulogu u seriji ,,Pevačica" u kojo je opisan tragičan život nastradale Jelene Marjanović. 

Jelena Marjanović smrt

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je na nasipu u Borči, gde je i pronađeno njeno telo. Godinama unazad spekuliše se o počiniocu koj je uradio ovo monstruozno delo! Iako su mnogi mislili da će se ubica ubijene pevačice otkriti, do danas to se nije desilo. 

Rekontrukcija, novi detalji, misterija i razne priče meštana Borče učinili su da se napravi delo ,,Pevačica", u kojoj je, kako se navodi, objašnjeno kako je Marjanovićka živela sa Zoranom Marjanovićem, njenim suprugom, koji je isto pod sumnjum da je usmrtio pevačicu. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Grobno mesto Jelena Marjanović

 

Milici Pavlović lije krv sa glave!

Pevačica Milica Pavlović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj teče krv sa čela, zbog čega su svi bili u šoku. Pevačica je otkrila da je zapravo u pitanju maska sa snimanja seta za pomenutu seriju. 

- Serija pevačica, malo iz mog ugla - napisala je Milica Pavlović na Instagramu. 

 

 

Milica Pavlović preti smrt zbog serije!

Pevačica Milica Pavlović izašla je u javnost i potvrdila da je dobila ulogu u seriji ,,Pevačica" zbog čega su se alarmirale razne dame koje se bave crnom magijom, predviđanjem budućnosti, jednom rečju nadrivračare, pa su pokušale da upozore Milicu da zbog tumačenja uloge Jelene Marjanović u seriji može završiti isto kao i ona. 

Pevačica se na to nije obazirala, govoreći da je bapske priče ne zanimaju i da je ona suvi profesionalac u svom poslu, što smo mogli da vidimo i prethodnih godina u njenoj karijeri. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Pavlović bila upozorena na smrt

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading