NEBOJŠA GRNČANSKI PRIJAVLJEN ZBOG PORODIČNOG NASILJA: Poznati maneken nasrnuo na suprugu, a zatim pozvan na SUD!

Autor:

Zabava

04.10.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Grnčanski poznati je maneken i vlasnik jedne poznate modne agencije, a sada je optužen da je fizički nasrnuo na suprugu, koja ga je prijavila , te će biti saslušan.

Republika

Foto: E-Stock

Nebojša Grnčanski sa suprugom Draganom

Nebojša Grnčarski, maneken i vlasnik jedne poznate modne agencije,a kako prenosi "Kurir", njega je njegova supruga Dragana prijavila za nasilje u porodici.

Naime, Grnčanski će  22. oktobra doći na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a kako pišu mediji, Centru za socijalni rad da dostavi obaveštenje tužilaštvu o tome da li se porodica Grnčanski nalazi u njihovoj evidenciji, kao i da li nasilje u toj porodici zaista postoji.

- Dragana Grnčarski je preko advokata podnela krivičnu prijavu protiv supruga, a zatražila je i da on do okončanja brakorazvodne parnice bude udaljen iz stana kao i da mu se zabrani da joj prilazi i da je kontaktira. Navela je da je pretnje, uvrede i psihičko zlostavljanje trpela od septembra prošle godine, a supruga je optužila i da je u januaru fizički nasrnuo na nju - podseća sagovornik.

U prijavi se navodi i da joj je slao uvredljive poruke, u kojim je nazivao k*rvom, i drugim pogrdnim imenima, kako ona novodi, fizički je nasrnuo na nju 4. januara ove godine.

Republika

Foto: E-Stock

Nebojša i Dragana Grnčanski na jednom događaju

- Sedela je u sobi i čitala knjigu, kada je on izašao iz spavaće sobe i obratio joj se rečima "luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila i deca su te provalila". Pošto ona na ove uvrede nije odgovorila, nastavio je da je vređa rečima: "Samo cigani još puše. I ciganka je mogla da mi rodi troje dece" -piše u prijavi.

Daljue piše da Dragana nije reagovala na njegove reči te joj je on prišao i stegao je za ruke uz reči "mutava, progovori",nakon čega ju je udarao šakamo po licu. Dragani je tada pozlilo, povraćala je i napustila stan.

- U stan se vratila nekoliko dana kasnije, kako bi mu dala još jednu šansu. Međutim, kako je navela, situacija je postajala sve gora i ona se iselila u avgustu - zaključuje se u prijavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading