NA SESTRE BEKVALAC BAČENA CRNA MAGIJA? Proklestvo Nataše, Kristine i Dragane, ovo je svima promaklo! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Bekvalac oduvek su se držale jedna uz drugu, a njihovi problemi prelazile su sa jedne na drugu!

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac imala udes

 

Pevačica Nataša Bekvalac imala je u ranim jutarnjim satima udes kolima, koji je izazvalo teretno vozilo u centru Beograda. Slučaj se desio oko pola 10 ujutru, a kako su saznali domaći mediji, Nataša je udarila u teretno vozilo. 

Za sada se još uvek ne zna kako se pevačica oseća i gde se nalazi, a mi smo do ovog trenutka nekoliko puta pokušali da kontaktiramo njen PR tim, koji se nije odazvao našem pozivu.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, Tanjug/J. Pap

Dragana Bekvalac imala udes

 

Dragana Bekvalac imala udes!

Pre samo mesec dana sestra Nataše Bekvalac, Dragana imala je u Novom Sadu udes, a na Instagramu su isplivale fotografije uništenih kola, koje su šokirale javnost. 

Dragana se tada oglasila za medije i otkrila kako se oseća. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Samo kada smo živi ostali, ne bih mnogo da pričam. Ništa krivi nismo bili, ljudi vodite računa i pazite se - rekla je Dragana posle nesreće.

Republika

Foto: instagram.com/kristinabekvalac

Sestre Nataša i Kristina Bekvlac

 

Sestre Bekvalac neko prokleo?

Nataša Bekvalac poznata je po svojim emotivnim i ljubavnim aferama, ali i propalim brakovima, iz kojih ima prelepe ćerke. Slična situacija je bila i sa njenom sestrom Kristinom Bekvalac, koja je nakon razvoda, ponovo stupila u brak sa istim muškarcem. 

Sada se poteže pitanje o tome da se nakon sestre Dragane Bekvalac koja je imala udes, isto to desilo i Nataši Bekvalac, te bi se odmah pomislilo da je u pitanju neko prokletstvo. Nije tajna da su mnoge poznate dame podlezale odlascima vračarama i gatarama, o čemu su domaći mediji već pisali. Ljubomora, sujeta ili nešto drugo, navodila je razne pevačice da poveruju u crnu magiju, a da li je ovo slučaj i kada su sestre Bekvalac u pitanju, procenite sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading