OVO JE ŽENA KOJU JE SILVANA ARMENULIĆ PRETUKLA PRED SMRT! Leposava tvrdila da joj je je pevačica zamalo ISKOPALA OČI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede, a sada je isplivala fotografija Leposave, a retko ko je znao kako je ona izgledala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić je imala jedan od najboljih vokala

Čuvena pevačica Silvana Armenulić ostala je upamćena po lepoti i predivnom glasu, ali je takođe imala i brojne probleme u braku sa suprugom Radmilom Armenulićem, koji je bio propraćen razno-raznim skandalima. Jedan od tih brojnih skandala je bio kada je popularna pevačica na smrt pretukla ljubavnicu njenog supruga.

- Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme - govorila je Silvana tada u svoju odbranu.

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede, a sada je isplivala fotografija Leposave, a malo ko zna kako ona izgleda.

- Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je 'propustila kroz ruke' da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme - pisalo se tada.

Nakon celog tog haosa koji je izbio između njih, Silvana i poznati teniser su uspeli da izađu na kraj sa svim skandalima, sa kojim je bio propraćen njihov brak, i tako su se ponovo pomirili, međutim tu nije bio kraj. Malo kasnije Silvana je tragično izgubila život u saobraćnoj nesreći  10. oktobra 1976. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading