ISPLIVALA ISTINA O NININOJ BORBI SA RAKOM! Preživela PAKLENIH godinu dana, dok je nisu OPERISALI!

Autor:

Zabava

04.10.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Kolundžija uhvatila se u koštac sa životom nakon slučajnog pregleda, kada je saznala da ima tumor pankreasa, a sada je konačno progovorila o svemu.

Republika

Foto: Youtube/Talas

Nina Kolundžija je voditeljka na televiziji Prva

Novinarku Ninu Kolundžiju (36) prethodnih dana viđali smo na televiziji, uvek nasmejanu i raspoloženu. Malo je ljudi znalo da se iza prijatnog osmeha poznate voditeljke krije velika unutrašnja borba.

Nina Kolundžija uhvatila se u koštac sa životom nakon slučajnog pregleda, kada je saznala da ima tumor pankreasa, iako ništa nije ukazivalo na to, budući da nije imala nijedan simptom, ona je iz svega toga izašla kao pobednik, a sada je odlučila da ponovo progovori o svemu:

- Usred te pandemije, saznala sam da imam benigni tumor pankreasa, i to sasvim slučano na nekom kontrolnom pregledu, bez ikakvih simptoma. Usledilo je godinu dana čekanja na operaciju, da budem iskrena, teških 12 meseci pre svega psihički jer koliko god da su me ubeđivali da ne može tako lako da pređe u maligno, i minimum mogućnosti, budi nemir i strah. Krajem jula sam se konačno operisala i sa tim tumorom, kao da mi je otišla i ogromna stena sa srca. Danas je od svega ostao ožiljak od dvadesetak centimetara i promenjen režim ishrane.

 

Voditeljka se takođe osvrnula i na to, na koji način je cela ta borba sa zloćudnom bolešću uticala na prioritete u njenom životu:

- Nisu mnogo jer su oni i pre svega toga bili ispravno poređani, ali sada samo više uživam u sadašnjem trenutku. Ranije sam bila od onih koji se nerviraju i unapred i unazad, šta bi bilo, da je bilo i šta će biti. Sada se trudim da budem prisutna u trenutku jer ono što je bilo ne mogu da promenim, a ne znam šta je to što dolazi - završava Nina izlaganje za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading