OVO JE RAZLOG ZBOG KOG SE MARINA TUCAKOVIĆ RAZBOLELA: Molila je Boga da UMRE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautorka Marina Tucaković izgubila je bitku za život, a sada je isplivao detalj koji je sve šokirao!

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Preminula Marina Tucaković

 

Kantaturoka Marina Tucaković preminula je nakon duge i teški borbe sa opakom bolesti, a sada je isplivao detalj koji govori o razlozima zbog kojih se razbolela, a potom upala u depresiju, i kako izvor govori, molila Boga da što pre skonča svoj život. 

Marina Tucaković preminula!

19. septrembra 2021. godine kao bomba odjeknula je vest da je Marina Tucaković izgubila bitku sa opakom bolesti, što je u tom trenutku potvrdio i njen suprug Aleksandar Futa Radulović. Marina se dugi niz godina unazad borila za kancerom, a potom je otkriveno i da se zarazila koronavirusom, zbog čega je situacija postala znatno gora. 

Futa i Marinin sin Milan Laća Radulović i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da je njihova voljena supruga i majka napustila zauvek ovaj svet, a od šoka se i dalje oporavlja cela estrada. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marina Tucaković preminula

 

Marina Tucaković i estrada!

Kantautorka i tekstopisac Marina Tucaković zaslužna je za mnoge velike karijere poznatih pevača i pevačica kod nas. Njeni kućni prijatelji bilis u Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Zdravko Čolić, Oliver Mandić, ali i mnogi drugi. Poznato je da je Marina volela da kaže da je kako starijim, tako i mlađim pevačima i pevačicama napravila ,,lične karte" kada su u pitanju vanvremenski hitovi, što su i oni sami potvrdili. 

Vest da je Marina Tucaković preminula, pogodila je apsolutno celu estradu i nema poznate ličnosti koja se nije oprostila od nje potresnom porukom ili nekim emotivnim tekstom koji su napisali na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sahrana Marine Tucaković

 

Pokojni sin Miloš Radulović je razlog Marinine smrti!

Pored Milana Laće Radulovića, Marina je imala još jednog sina Miloša Radulovića, koji je preminuo pre nekoliko godina, a lično ona ga je našla u porodičnom stanju kako leži. Marina se od tog trenutka promenila, upala je u depresiju i kako izvor za svet govori, molila je Boga da je uzme, kako bi ponovo bila pored svog sina. 

Od dana kada je ostala bez sina, život je stao za Marinu. Tada se povukla u sebe, pala je u depresiju i samo je molila Boga da umre – objašnjava  izvor za Scandal! i dodaje:

Futa je prvih godna nakon velikog gubitka svakodnevno nalazio sklupčanu kraj Miloševog kreveta i čuo je kako tiho kroz suze ponavlja da jedino želi da ode kod svog deteta. Trajalo je to njeno stanje sigurno dve godine, a onda se malo trgla. Morala je zbog Laće, na kojeg je sve to uticalo i tištilo ga. Uspela je da smogne snage i da se vrati i poslu, čak je bila i nasmejana, prihvatila je da život mora da ide dalje, međutim, duboko u sebi patila je i jela se, a to je uzelo maha i urnisalo joj sve zdrave ćelije u organizmu. Zato joj se i desio rak, pa onda ta borba koju ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. I evo šta je bilo na kraju, korona je dokusurila! Koliko god mi je tužno i teško, moram da kažem da se ta velika žena odmorila i da sada konačno počiva u miru kraj svog sina kojeg nikada nije prežalila – završava izvor.

Republika

Foto: Republika

Pokojni sin Marine Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading