BOLNA ISPOVEST ELME SINANOVIĆ! Pevačica progovorila o SMRTI SUPRUGA: ISPLAKALA SAM MORE SUZA!

Autor:

Zabava

03.10.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović je u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorila o gubitku supruga, i otkrila da i dalje tuga za preminulim suprugom nije prošla.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Elma Sinanović je izgubila supruga 2019. godine

Elma Sinanović se 2019. oprostila od  svoje najveće ljubavi, njenog supruga, novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, a to je za nju bio najveći životni udarac. Njegova smrt ostavila je Elmu i njihovu ćerku u suzama. Inače, pevačica i njen pokojni suprug su bili vlasnici nekoliko restorana, alimi trgovinskih radnji. Sada poznata pevačica konačno otvorila dušu o najvećem bolu koji je doživela, ali je takođe i otkrila detalje njihovog odnosa:

- Preko mog muža sam počela da se bavim muzikom. Nikad nisam pevala. Zvali su me kad se nešto dešava u gradu. Nikad se pre nisam bavila muzikom. Nisam pevala u kafani. Mnogo mi je teško kad pričam o tome, sve vezano za njega je lepo. Imala sam 19 godina, 26 godina smo bili u braku, duže sam bila kod njega, nego kod mojih roditelj. On je u meni budio samo najlepše i gledao da pre svega uspem kao žena. Bio je izuzetan muškarac. Imala sam tako veliku slobodu, taj način na koji je on na meni radio... Sad kad vratim film i kad se setim kako je to nekad bilo, mogu da kažem da je on meni bio sve - počela je Elma svoje izlaganje za emisiju 'Premijera - Vikend specijal'' i dodala:

- On je sve to finansirao, ne bih mogla da uspem da nije bilo njega. Bio je kao ''Kineski zid'' uz mene, bio mi je i velika finansijska podrška. Nikad se nisam pokajala što sam se rano udala, ne bih radila drugačije ništa. Imali smo mi mnogo teških godina, ali on je bio savršen suprug. On je bio taj koji je balansirao i znao sve. Ja sam infantilna po prirodi i nekad se ponašam kao neka beba. On je bio čovek mog života i za mene se više nikad neće roditi takav čovek. Da mene neko toliko voli, to se više neće desiti - poručila je pevačica i otkrila da joj nje to najveća životna rana.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Elma Sinanović tokom gostovanja u emisiji

- Plačem i isplakala sam more suza. Mislim da to svako radi. Lepše je kad se čovek isplače. 2019. godina mi je bila najteža, tada sam imala najteži gubitak. Možda i 2008. i 2009. Neću da se vraćam na te stvari. Ponavljam se, mislim da sam sve rekla. Gubitak supruga je bio moj najveći gubitak i najteži gubitak. Nauči se čovek na sve. On je bio jako bolestan, znali smo da će to da se desi. Ja sam sve radila za moju porodicu i čoveka koga volim. Koliko god da žalim, ja nemam za čim. Bila sam uvek uz njega i moju porodicu. Mnogo toga nisam stigla da mu kažem. Ne mogu da pričam o tome, ne mogu... Moramo da menjamo temu - rekla je Elma s knedlom u grlu.

Podsetimo, novopazarski biznismen Smail Sinanović Magi preminuo je nakon duge i teške bolesti. I ako su uložene ogromne nade  u njegov oporavak to se nažalost nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading