LEPOJ BRENI ZAKAZAO FOTOŠOP I PLASTIČNE OPERACIJE: Procurila fotka Fahreta, ŠTA TI SE DESILO?! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Fahreta poznatija kao Lepa Brena objavila je fotografiju na kojoj se vidi da su joj filteri, fotošop i plastične operacije popustile.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena bez fotošopa

 

Pevačica Lepa Brena spakovala je kofere i nakon suđenja sa kolegom Miroslavom Ilićem, otputovala sa njegovom bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović na odmor. 

U grupu od nekoliko dama, Brena je na Instagram profilu objavila set fotografija na kojima je pozirala bez šminke i fotošopa. Poznato je da je pevačica nekoliko puta uhvaćena da koristi fotošop, u kom promeni lični opis, a sada je pokazala kako ona definitivno izgleda kada joj zakažu sve moguće aplikacije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Bivšoj ljubavnici dala podršku u aferi da uništi Miroslava Ilića!

Pre samo nekoliko dana Lepa Brena pojavila se kao ključni svedok u slučaju Mirjane Antonović i Miroslava Ilića u Palati pravde, a svi su ostali šokirani kada je ona napala novinare u hodniku suda, o čemu smo već pisali. 

Fahreta poznatija kao Lepa Brena pokazala je svojim stavom bahato i bezobrazno ponašanje, a svi su se šokirali kada su je videli da je došla da podrži Mirjanu, koja već godinama unazad pokušava da uništi život Miroslava Ilića

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić se sudi sa Mirjanom Antonović

 

Fahreti zakazao fotošop i filteri!

Nakon što se suđenje završilo, nekoliko dana kasnije Fahreta i Mirjana Antonović spakovale su kofere i otputovale iz Srbije na odmor. One su se odlučile za Hrvatsku, pa su pokazale kako uživaju. 

Tom prilikom pojavila se fotografija Lepe Brene bez šminke, filtera i fotošopa, pa su se mnogi šokirali njenim pravim izgledom. Fahreta je oduvek važila za ličnost koja redovno odlazi na plastične operacije, a sada je pokazala kako joj je sve popustilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petar

04.10.2021 05:08

Kakav crni fotosop kada je izoperisana do besvesti da ne moze ni da se nasmeje kao covek!

Srbin

04.10.2021 08:05

Uvek je i bila konjasta..Fahreta Jahic se i ponasala spram prezimenu, jahala je Sasu i po tome je bila poznata, sve dok joj Minimaks nije, iz segacenja dao ime Lepa Brena..nazalost, ta spodoba je uz Sasu postala velika gazdarica..jadna li si nasa drzavo! Cemu skole, cemu muka nase dece!

Sivi

01.12.2021 14:20

Pa nece biti da je postala popularna uz Sasu , vec je Sasa postao popularan uz nju , samo su ljubomorni na lju jel je uspasna zena , kao mladja zgodna i lepa ,,, sada godine cine svoje i to je to , ljubomorci ....