IVANA DUDIĆ DOŽIVELA STRAVIČNU NEZGODU! Izgubila kontrolu nad vozilom, dečko joj pao u podnožje planine i ostao NEPOKRETAN!

Autor:

Zabava

03.10.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ivana Dudić doživela je stravičnu nezgodnu sa svojim dečkom, kada je na planini na kojoj su bili izgubila kontrolu nad kvadom i prevrnula se, nakon čega je on ostao nepokretan.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ivana Dudić se prevrnula kvadom, dečko ostao nepokretan

Glumica Ivana Dudić nedavno je imala nezgodu kada je sa dečkom otišla na odmor na Rtanj, a onda im se život promenio iz korena, prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Naime, kako se navodi njih dvoje su odlučili pre dva meseca da se odmore i odu na planinu, ali se može reći da je to bio odmor iz pakla, jer su doživeli stravićnu nesreću.

- Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. On je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan - ispričao je izvor medija i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi.

Glumica se zbog ovoga ne odvaja od svog momka, te svaki slobodan trenutak koristi da bude sa njim i da mu pomogne da se oporavi.

- Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- On ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu.

Ivana ipak nije želela da komentariše celu ovu situaciju, te je ostala uzdržana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading