CECA POSTAVILA BOSANCA NA MESTO: Trideset godina pajkiš, RAZOREN SI!

Autor:

Zabava

03.10.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da više ne ćuti na provokacije Dragana Stojkovića Bosanca, te mu je sinoć jasno stavila do znanja kako stoje stvari.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca i Bosanac nastavili svađu

Sinoć je prikazana nova emisija ''Zvezde Granda'', a članovi žirija Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac uporno su provocirali jedno drugo, te nastavili sa prepiranjima od prošlog puta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac nastavio je da provocira Cecu koja mu nije ostala dužna

- Ti uvek tražiš porciju više, ti si mazohista - rekla je Ceca Bosancu, a onda se Saša Popović ubacio rekavšida se Bosanac "ostrvio" na Ražnatovićevu.

- A ona je ustvari sadista. Da sam rekao ne bih radio sa njom, ona bi pitala "A zašto ne bi?" Eto ti Ceco radi šta hoćeš, samo radi - rekao je Stojković.

- Ništa se ti ne sekiraj, ja bar radim, a ti već 30 godina pajkiš - odbrusila  je Ceca, pa dodavši da će uskoro početi i da hrče.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca odbrusila Bosancu na provokacije

- Ceco, ja osećam da kada ti pričaš, Bosanac tačno upada i priča bezveze sa strane i namerno te minira, to se vidi - rekao je Saša.

- Teško je da on mene izminira, on je već razoren - rekla je Ceca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading