MARINA ČUVAJ DETE, NE NASEDAJ NA PRIČE PROPALE PEVAČICE: Darko Lazić brutalno odgovorio na prozivke da je varao Gagićevu

Autor:

Zabava

03.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tvrdnji pevačice Olivere Matijević da je Darko Lazić s njom varao bivšu verenicu Marinu Gagić i to dok je bila u drugom stanju oglasio se i folker.

Republika

Foto: Instagram/Olivera Matijevic, E-Stock, ST/N. Pančić

Darko Lazić odgovorio na prozivke

On je, vidno besan što su se majka njegovog sina Alekseja i koleginica urotile protiv njega, demantovao Oliverine šokantne navode i poručio da su obe nebitne.

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini, ne znam za šta! Jesu li one toliko bitne?! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one?! Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Darko za Telegraf i poručio da njegova bivša verenica, umesto što naseda na takve priče, treba da vodi računa o njihovom sinu Alekseju:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić

 

- Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije bila, jurila me je i uhodila po nastupima.

Podsećamo, Lazića je razbesnelo to što je Matijevićeva iznela u javnost priču da se viđala s njim u vreme kada je Gagićeva bila trudna. Ona je do detalja opisala kada i gde su se viđali, te da joj je obećavao da će da žive zajedno, dok je za verenicu govorio da mu je komšinica. Kada se uverila da je i Oliveru, navodno, Darko izmanipulisao, Marina i ona su postale najbolje drugarice i sada su se udružile protiv njega.

Marina sprema Darku osvetu

 

Kada je Olivera predočila Marini dokaze da ju je folker s kojim ima sina Alekseja navodno varao s njom, bivša Darkova verenica je, kako upućeni tvrde, pobesnela.

- Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je videla, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Poverila se prijateljima da će ga praktično uceniti jer zna mnoge njegove mutne radnje, o kojima javnost nije obaveštena, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading