MARIJA BRUTALNO NASRNULA NA CECU!? Pevačica JAVNO odbrusila Ražnatovićevoj da ne zna PRAVILA TAKMIČENJA!

Autor: Republika

Zabava

02.10.2021

18:16

Marija Šerifović nije baš najbolje dočekala Srpsku majku, što je mnogima zapalo za oko.

ST/D. Kadić, V. Lukić, E-Stock

Marija Šerifović odbrusila Ceci Ražnatović

Na iznenađenje svih, nakon odlaska Jelene Karleuše iz popularne emisije "Zvezve Granda", Marija Šerifović je i dalje zadržala svoje mesto kao član žirija, ali dolazak novih članova nije baš najbolje prihvatila, te je jednom prilikom tokom snimanja emisije napala Svetlanu Cecu Ražnatović, da ne zna pravila takmičenja:

- Moraš Svetlani da objasniš da panik taster postoji da bi se koristio - odbrusila je pevačica Saši Popoviću. Podsetimo, na početku snimanja emisije "Zvezde Granda" , Marija je imala totalno drugačiji pristup:

youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović je novi član žirija emisije Zvezde Granda

- Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći - rekla je Marija svojevremeno za domaće medije, čime je takođe aludirala i na svoj potencijalni odlazak iz pomenute emisije, ali izgleda da se nešto od tad promenilo, pa je Šerifovićeva odlučila da ostane tu gde jeste.

 

Komentari (0)

Loading