NAKON SUDA I CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, DESIO SE OBRT! Vuk Mob dirljivom OBJAVOM sa ćerkicom RASPLAKAO SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob je sa bivšom verenicom Oliverom Konatar uživao u velikoj ljubavi, koja je rezultirala i dobijanjem ćerkice, ali nakon toga sve je krenulo po zlu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob tokom gostovanja u emisiji

Vuk Mob je sa bivšom verenicom Oliverom Konatar uživao u velikoj ljubavi, koja je rezultirala i dobijanjem prinove u njihov dom,ali kako to obično biva na estradi, njihova ljubav je doživela krah. Nakon toga su završili prepucavajući se preko medija, ali njihov slučaj je stigao i čak do i do Centra za socijalni rad. Međutim, današnja nova objava je mnoge iznenadila i navela da pomisle da ipak postoji mogućnost da isprave njihov uništen odnos, makar zarad zajedničkod deteta.

Naime, Vuk je objavio fotku sa ćerkicom i dirljivom porukom raznežio sve.

Foto: printscreen

Vuk Mob sa ćerkom

Reper je ispod fotke napisao "Do neba i nazad" uz emotikon srca, čime je svima stavio do znanja, da mu je ipak stalo do ćerkice. Međutim, u medijima se često navodilo da Vuk nije viđao dete, ali takođe nije svojoj bivšoj verenici pomagao novčano, što je rezultiralo prepirkama preko suda. Ostaje da vidimo kakav će epilog ova priča imati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Todor

02.10.2021 19:57

Jedan od većih debi.. kojima treba ukinuti razmnožavanje...

Marinko

02.10.2021 20:15

Pa plaćao je 10 hiljada dinara mesečno. I misli da je to dovoljno. Velika budala.