OD SIROMAŠTVA DO MILIONA! Viki Miljković do zvezda stigla uz pomoć jedne osobe: PORED MOJIH RODITELJA ONA MI JE SVE!

Autor:

Zabava

02.10.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Viki MIljković jednom prilikom je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je za njen početak karijere i sam uspeh zaslužna Marina Tucaković, te da joj ona to nikada neće zaboraviti.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Viki MIljković o karijeri i Marini Tucaković

Pevačica Viki Miljković tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je detalje svojih početaka, kao i ko joj je pomogao i iznedrio na estradnoj javnoj sceni.

 

 

Naime, Viki je otkrila da je sa svojim ocem otišla kod Marine Tucaković i da je tako sve krenulo:

- Došli smo kod Marine i ona meni kaže ’’ajde dušo pevaj šta želiš’’ i ja sam počela Đurđevdan i ona je sela i gleda, u trenutku su joj maltene suzne oči bile, i kaže ’’znaš šta ja sam bez teksta ostala, ja kasnim u emisiju, ali vi ovog momenta idete kod Fute u studio i mi tebi krećemo odmah da radimo album’’ i okrene se ka mom ocu i kaže ’’učo, ovo je dete od danas u našim rukama’’.

Miljkovićeva je priznala da se u tom trenuku njen otac iako mu je bilo drago, zahvalio Marini i rekao joj da nažalost oni nisu u mogućnosti da priušte novac koji je potreban za pesme i da iako je to svima velika želja, nema mogućnosti da to njoj obezbedi.

 

 

Pevačica je rekla da ono što je Marina u tom trenutku rekla, a kasnije i učinila sve za nju, zaboraviti nikada neće, te da joj je zbog toga posle roditelja, Tucakovićeva na prvom mestu.

- Tebe za to ne treba da bude briga, ako sam rekla da uzimam ovo dete, ovo dete je od danas moja briga - odgovorila je Marina ocu Viki Miljković i prema njenim tvrdnjama tako je sve počelo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading