DANIJEL NEUTEŠAN NAKON SMRTI SERGEJA ĆETKOVIĆA! Pevač sa BOLOM poručio: Čuvaću ti sina, ne brini!

Autor:

Zabava

02.10.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Danijel Alibabić pogodjen je preranom smrti svog dugogodišnjeg saradnika i prijatelja.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Danijel Alibabić se oprostio od dugogodišnjeg prijatelja

Pevač Danijel Alibabić pogodjen je preranom smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i menadzera, crnogorskog novinara Sergeja Ćetkovića. Novinar je preminuo pre dva  dana od posledica infekcije izazvane koronavirusom u 45. godini.

- Ti ćeš menadzeru ziveti dok postojim. Pamtiću zauvek svaku tvoju reč, podršku, pomoć. Srešćemo se opet, a sad odmaraj. Peku i sve tvoje ćemo čuvati i voljeti,  ne brini - napisao je Alibabić u jednoj od više objava na društvenim mrežama koje je posvetio preminulom imenjaku crnogorskog pevača. Peka je inače Petar Sergejev sin iz prvog braka. Iza pokojnog voditelja ostala je i Vanja, njegova druga žena. 

 

 

Sergej će ostati upamćen ne samo po "britkom peru" već i kao veliki humanitarac i vernik, posvećen svetoj srpskoj zemlji, Kosovu i Metohiji.

Foto: printscreen

Danijel Alibabić pati za svojim saradnikom

Novinarsku karijeru započeo u listu Dan pišući o sportu, a vrlo brzo je karijeru nastavio  u estradnim vodama i dugi niz godina je pratio sva dešavalo na sceni širom bivše Jugoslavije.

Od 2005. do 2013 radio na TV Pink Montenegro, a zatim je voditeljski posao nastavio na radiju, u Drugacijoj radio stanici. Poslednji televizijski angažman imao je u jutarnjem programu TV Prva u Crnoj Gori, gde je imao potpunu slobodu da izrazi svoj autentični duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading