MARINA GAGIĆ HOĆE DA ''DOKRAJČI'' DARKA! Nakon dokaza da ju je varao POLUDELA: IMA DA RADI SAMO ZA MENE I SINA!

Autor:

Zabava

02.10.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić na meti je javnosti, ali i bivših devojaka nakon što su isplivali dokazi da je svoju bivšu verenicu Marinu Gagić varao sa pevačicom Oliverom Matijević, zbog čega Marina navodno planira da mu se osveti.

Republika

Foto: instagram.com

Marina Gagić besna na Darka Lazića

Nakon što se u javnosti podigla prašina zbog detalja koji dokazuju da je pevač Darko Lazić varao svoju bivšu verenicu Marinu Gagić sa koleginicom Oliverom Matijević, Gagićeva je kako se navodi van sebe zbog onoga što je videla i rešena je da ga ''dokrajči'', prenosi Blic.

- Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je videla, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Poverila se svojoj okolini da će ga praktično uceniti, jer zna mnoge njegove "mutne radnje" za koje javnost nije obaveštena - započinje izvor blizak Gagićevoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

- Njoj nije ostavio ni deo onoga što je Ana Sević uzela posle njihovog braka. Moraće da daje mnogo više za nju i Alekseja, rešena je u nameri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć besno u telefonskom razgovoru rekla: "Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me".

Darko je nakon navoda pevačice Olivere da je sa njom bio neveran Marini oštro demantovao navode, rekavši da je ''propala pevačica'', a da ''Marina treba da čuva dete.''

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Darko.

 

 

- Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima - zaključio je za Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Udri, dete!

02.10.2021 19:05

Kad vec nije bila pametna da razmisli s kojim se skotom petlja, sto se mene tice, sad treba da odere skota da mu samo jedne busne gace ostanu!