SILVANA ARMENULIĆ IZA SEBE OSTAVILA ĆERKU: Bila je DETE kada joj je majka TRAGIČNO nastradala, a sada je prava lepotica! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2021

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica SIlvana Armenulić tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 1976.godine, a iza sebe je ostavila dvanaestogodišnju ćerku Gordanu, koja danas ima 57 godina i predaje matematiku u jednoj beogradskoj gimnaziji.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Ćerka SIlvane Armenulić profesor je matematike

Pevačica Silvana Armenulić poginula je 1976.godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-NIš. Silvana je imala ćerku Gordanu, koja je imala svega 12 godina kada je ostala bez majke. Ime je dobila po majci svog oca, Radmila Armenulića, a danas ima 57 godina i preslikana je Silvana.

 

 

Gordana je završila Prirodno - matematički fakultet u Beografu i sada radi kao profesorka matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji, a majka je dva sina.

 

 

Podsetimo, njena majka SIlvana Armenulić poginula je kada se vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca, a sa njom su tragično stradali sestra Mirjana Barjaktarević koja je bila u drugom stanju i violonista Rade Jašarević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading