DARA BUBAMARA UNIŠTENA NAKON SMRTI OCA: Estrada joj izjavila SAUČEŠĆE, ove reči su je dotukle! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković, Maja NIkolić i mnogi drugi su se oglasili nakon što je Dara Bubamara otkrila da joj je preminuo otac Petar Adžić.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dari Bubamari preminuo otac

 

Pevačica Dara Bubamara objavila je tužne vesti da joj je otac Petar Adžić, podelila je nekoliko fotografija sa njim koje su napravili tokom njegovog života. 

Dara je bila izuzetno vezana za oca Petra, koji joj je bio oslonac uvek u životu, a sada kada ga više nema, pevačica je potpuno van sebe i dalje se ne miri sa istinom da ju je zauvek napustio. 

Pored oca, Dara je pre nekoliko godina sahranila i majku, koja joj ej takođe bila zvezda vodilja kroz život. 

 

Na Instagramu Dara je objavila sliku oca, a u komentarima su se nizale poruke utehe i podrške od strane njenih kolega i koleginica. 

- Moje najiskrenije saučešće - napisala je Dragana Mirković.

- Draga Daro, tebi i tvojoj porodici želimo iskreno saučešće - napisao je Željko Samardžić.

 

 

- Uh, moje saučešće! Drži se draga moja! Ako bilo šta treba zove me molim te! Srce me boli! Tuga velika! - prokomentarisala je Maja Nikolić

Javile su se i ostale Darine kolege i koleginice, pa su mnogi ostavljali tužne i emotikone srca, nakon čega im je pevačica napisala ,,Hvala svima!".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading