MILE KITIĆ ISKEŠIRAO 500.000 EVRA! Kupio dupleks u Dominikani: DIGAO SAM KREDIT!

Autor:

Zabava

01.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić kupio je stan u Dominikanskoj Republici za koji je iskeširao više od 500.000 evra.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mile Kitić iskeširao stan u Dominikanskoj Republici

Mile Kitić prošle godine kupio je luksuzni stan u Dominikanskoj Republici za koji je iskeširao više od 500.000 evra, ali prethodno je morao da podigne kredit. Dupleks od 200 kvadratnih metara nalazi se u zgradi koja je na 50 metara od obale mora, gde njegova supruga Marta Savić i ćerka Elena Kitić borave i po nekoliko meseci godišnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

Naime, Mile je priznao da je za ovu nekretninu morao da podigne kredit pošto se, kako kaže, zbog korone ušteđevina često dirala, pa je otanjila.

- Zbog posla sam obišao ceo svet. U principu, bio sam tamo gde ima naših ljudi, u Americi, Kanadi, Australiji, celoj Evropi. Iskren da budem, malo sam se prezasitio svega toga. Moja žena i ćerka mnogo vole da putuju, naročito Marta. Ona je svuda bila, ne postoji mesto koje nije obišla. Prosto, žena je u tom fazonu, ništa drugo ne radi. Doduše, nije da ništa ne radi, loše sam se izrazio, nego ne voli izlaske, samo bi da ode na more i oseti sunce - rekao je Mile i otkrio kako je došlo do toga da kupi stan u Dominikani:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su govorile: "Dominikana, pa Dominikana." Tamo im se sviđa jer je temperatura uvek ista, tako da je svejedno hoće li ići u junu, septembru, januaru... Obe su izrazile želju da bi volele tamo da borave. Onda sam seo, razmislio i rekao: "Ako volite, izvolite." Godinama se radilo dobro, nešto se malo i kredita diglo. Šta ćeš, morao sam, ipak nije to bila mala suma.

 

 

Mile je potom objasnio da je zbog situacije s koronom morao da podigne kredit pošto dugo nije radio zbog epidemiološke situacije.

- Bila je korona, malo se ušteđevina izlizala, ali najbitnije je da smo uspeli da kupimo dupleks. Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora, baš je lepo. Ja još nisam bio tamo, možda ću u februaru, dok žena bude i po četiri meseca tamo. One uživaju, a ja radim. Tako treba da bude, ne žalim se, već sam ponosan na sebe što sam im to omogućio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading