OTKRIVENO GODINAMA POSTAVLJANO PITANJE: Evo zbog čega je Toma Zdravković bio TUŽAN i NESREĆAN čovek! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Zdravković progovorio je u jednoj emisiji, svojevremeno, zbog čega se uvek osećao kao tužan i nesrećan čovek.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

30 godina od smrti Tome Zdravkovića

 

Danas se navršava 30 godina od smrti legendarnog pevača Tome Zdravkovića, a tim povodom održan je pomen na Centralnom groblju, na kom su došli mnogi poznati, a između ostaloh i njegova supruga Goca Zdravković, kao i ćerka Žaklina.

Toma je bio poznat kao kafanski čovek, mnogi su ga smatrali boemom, a on je voleo sebe da okarakteriše kao čoveka koji je voleo život, zabavu i provod. Družio se sa mnogim poznatim piscima tog doba, pesnicima, ali mu se najviše sviđao Mika Antić, baš zato što su imali slične poglede na svet. 

Republika

Foto: youtube.com

Toma Zdravković najveći boem svih vremena

 

U jednoj emisiji, svojevremeno, Toma je odgovorio na večito pitanje, zbog čega je uvek bio nesrećan i tužan. Mnogi njegovi prijatelji pamte Tomu kao pravog veseljaka, uvek je ljudima unosio sreću u život, ali je on u dubini duše ipak bio samo jedan tužan pevač. 

- Pa najverovatnije da sam ja sam postigao to ili isforsirao tugu, ta tuga je čudan odnos prema životu i shvatanju samog sebe. To je čudo jedno, objasniti šta znači boem, ne znači ako je čovek boem, ako se neko napije, ide u pocepanoj košulji, isrpljanoj kravati, tako ljude vide boema, ja vidim potpuno drugačije. Ja na to gledam kao nekog ko je vezan život i koji ga kompletno oseća. Neko ko voli da se igra sa živitom! Ja sam imao sreću da sam u mladosti, kada sam bio puno mlađi, družio sam se ne sa boemima, nego sa ljudima koji su se meni dopadali. Mika Antić se meni dopadao, bio je vrlo pametan, ali to ne znači da čovek ako popije, imali smo sličnosti, jer smo voleli da se družimo. Ja sam u piću pronalazio druženje, boemstvo je živeti prijatno - ispričao je Toma

Detaljnije možete pogledati u video snimcima koji se nalaze u nastavku teksta. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djuka

01.10.2021 01:21

Nemoj da se ljutis sto ti pisem pesme Daaaannnkkkaaa!