ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA FOTKA CECE I DŽEJA! Posle toliko godina UGLEDALA SVETLOST DANA, a društvene mreže se USIJALE OD KOMENTARA!(FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova fotka zaista je bila neočekivana za mnoge pratioce, ali znajući da su Ceca i Džej uvek bili prijateljski nastrojeni, možemo naslutiti koji je povod slikanja bio

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Svetlana Ceca Ražnatović na proslavi

Na društvenim mrežama isplivala je fotka koju do sad niko nije imao prilike da vidi. Naime dve pevačke legende su pozirale Džej Ramadanovski i Svetlana Ceca Ražnatović. Na toj fotki možemo primetiti  Džej i Cecu kako nazdravljaju, a pao je i takozvani poljubac na blic.

Ova fotka zaista je bila neočekivana za mnoge pratioce, ali znajući da su njih dvoje uvek bili prijateljski nastrojeni jedno prema drugom, mnogi veruju da se radi o fotki koja je nastala iz zabave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Shodno tome, i folk diva Svetla Ceca Ražnatović je lajkovala tu fotku i tako zapečatila šuškanja, da je tu bilo ipak nešto više od prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading