DRAGAN BJELOGRLIĆ DOŠAO DA ODA POČAST, PA ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Glumac istakao antivakserski stav: NEMA ZARAZE U BIOSKOPIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi poznati estradni umetnici su počeli da dolaze, među njima i kontroverzni glumac Dragan Bjelogrlić

Republika

Foto: Republika.rs

Dragan Bjelogrlić iznenadio sve priznanjem

Danas se održava pomen 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, a mnogi poznati estradni umetnici su počeli da dolaze, među njima i kontroverzni glumac Dragan Bjelogrlić

On je u razgovoru sa novinarima priznao da je bio jako emotivan na snimanju filma, ali je takođe progovorio o koronavirusu:

- Znate kako svetska zdravstvena organizija je izračunala da je stopa zaraženosti manja od 1%, po mom mišljenju mi je apsurdna ta mera, kafići i klubovi rade, a mere se stavljju za bioskop. To ne mogu da shvatim.Meni je drago da su bioskopi puni, a najmanjue ljudi će se zaraziti u bioskopima -tvrdi glumac.

Podsećanja radi, glumac je došao u žižu javnosti nakon napada na reditelja Gage Antonijevića, pred punim kafićem u Nišu. Bjela se tada zaleteo i fizički nasrnuo na reditelja, i tako izazvao nevbiđeni haos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djekson

01.10.2021 14:48

Pa to nema Zaraze u Bioskopima Nisi ti Naivan A Prikazuje se bas Tvoj Film