ACO PEJOVIĆ SA TUGOM U GLASU PROGOVORIO! Pevač došao da ODA POČAST, pa OTKRIO SVE DETALJE FILMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Hasana Dudića, koji je stigao zavijen u crno, pojavio se i pevač Aco Pejović.

Republika

Foto: Republika.rs

Aco Pejović odao počast Tomi Zdravkoviću

Danas se održava pomen 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, a mnogi poznati estradni umetnici su počeli da dolaze. Nakon Hasana Dudića, koji je stigao zavijen u crno, pojavio se i pevač Aco Pejović

On je novinarima sa tugom u bolu, priznao novinarima da mu je bila velika obaveza što je bio deo celog projekta filma o Tomi:

- Desio se film koji je bio potreba, urađen je po mom mišljenju vrhunski, u filmu mora da postoji umetnička crta. Velika mi je obaveza bilo sve to, u svetu se uglavnom za tako nešto pojsvljuju anonimosi, a ne veće zvetde, meni je bilo teško da uđem u studio i da pevam tomu i da se potrudim da taj glas, toliko zaliči na njegov, a mislim da sam uspeo u svemu tome - tvrdi pevač.

Pejović je došao u pratnji, a sa sobom poneo je veliki buket cveća, što je inače i običaj. Pejović je prišao grobnom mestu Tome Zdrakovića, prekrstio se i zapalio sveću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading