PRVI PUT U JAVNOSTI ŽAKLINA ZDRAVKOVIĆ: Ćerka Tome Zdravkovića progovorila o ocu, pa poručila: Hteo je da mi nadomesti vreme koje smo izgubili! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žaklina Zdravković prvi put u javnosti progovorila je o pokojnom ocu Tomi Zdravkoviću, vidno nasmejana, prisetila se uspomena sa njim.

Republika

Foto: Republika.rs

Ćerka Tome Zdravkovića Žaklina Zdravković progovorila o ocu

 

Na pomenu Tome Zdravkovića nakon 30 godina od njegove smrti, pojavila se i njegova ćerka Žaklina Zdravković, koja je odlučila da progovori o svemu. 

Žaklina je istakla da se niko nije konsultovao sa njom oko filma ,,Toma", a budući da nikada nije spomenuta tokom emitovanja filmskog platna, ona govori da joj to ni nije toliko bitno. 

- Tata je želeo sve da mi nadoknadi naše izgubljeno vreme, ali mi je drago što sam imala priliku da živim sa njim! - govori Žaklina. 

Kako ga pamtite?

Republika

Foto: Republika.rs

Žaklina Zdravković progovorila o ocu Tomi Zdravkoviću

 

- Pamtim ga kao divnu osobu, romantičnog, tvrdoglavog, emotivnog! Kad je želeo da uspe, nije bilo mogućnosti da ga neko zaustavi! Kao otac, mi smo imali izgubljeno vreme, morali smo da nadoknadimo izgubljeno vreme, on mi je povlađivao, mogla sam sve da radim. Hteo je da se opravda za sve što nismo imali! Ja sam odrasla u Puli, on je dolazio na koncerte i zadnji put sam ga videla sa 5 i po godina i sve do 17 godina ja ga nisam videla. Onda sam odlučila sa 18 godina da vidim tatu, došla i ostala! On nakon toliko godina živi u ljudima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading