ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU SILVANE ARMENULIĆ I TOME ZDRAVKOVIĆA: Supruga muzičke legende otkrila sve! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

30.09.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Zdravković pojavila se na Centralnom groblju povodom obeležavanja 30 godina od smrti njenog supruga i legendardnog pevača Tome Zdravkovića. Tom prilikom u intervju za Republika.rs otkrila je sve o odnosu pevačice Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića.

Republika

Foto: republika.rs, Youtube

Gordana Zdravkovićč progovorila o odnosu Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića

 

Gordana Zdravković supruga legendardnog pevača Tome Zdravkovića progovorila je o njegovoj, mnogi smatraju velikoj ljubavi i pevačici Silvani Armenulić

Tokom scena u filmu ,,Toma" može se zaključiti da je Toma bio izuzetno zaljubljen u Silvanu, ali da to nikada nije izgovorio na glas. Pateći u sebi, Toma je napisao pesme za mnoge žene, među kojima se našla i ova raskošna pevačica. 

Supruga Tome Zdravkovića sa kojom ima dete, progovorila je o toj filmskoj ljubavi. 

- Ja ne mogu da vam kažem šta je tačno, ja sam rekla i Bjeli, nikada on meni nije rekao da je patio za Silvanom, ali privlačile su ga lepe žene, sve je to bilo prolazno, ja sam znala da sve te koje su imale pesme, sve su prošle. On je pevao ženama i pre mene, ja sam shvatila njegov život drugačije, mislila sam da tako treba! - ispričala je Goca za Republika.rs

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić je bila najveća ljubav Tome Zdravkovića

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading