KONAČNO OTKRIVENO ŠTA JE LAĆA IZGOVORIO CECI! Ovo su BRUTALNE reci kojima ju je oterao sa sahrane Marine Tucakovic!

Autor:

Zabava

29.09.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je konačno otkriveno zašto je Milan Laća Radulović tražio Svetlani Ceci Ražnatović da se udalji sa sahrane

Republika

Foto: E-Stock

Milan Laća Radulović na sahrani svoje majke

Danas je na Novom Groblju sahranjena Marina Tucaković, naša najpoznatija kantautorka i tekstopisac. Ona je na večni počinak ispraćena uz porodicu i najbliže, ali uz mnogobrojne ljude sa estrade, sa kojima je sarađivala.

Foto: Republika.rs

Svetlana Ceca Ražnatović je napustila sahranu Marine Tucaković

Međutim, ono što je šokiralo mnogobrojne ljude koji su su prisustvovali sahrani Marine, jeste sama činjenica da njen sin Milan Radulović Laća, prišao balkanskoj divi Svetlani Ceci Ražnatović, ali i pevaču Saši Matiću, a potom ih zamolio da napuste sahranu. Sada je konačno otkriveno zašto je Laća tako postupio:

- Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci nema veze s koronom. Ceci je rekao: "Tebe ne mogu da gledam očima". Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je navodno izvor Pinka sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kiki

29.09.2021 22:54

Jadan si ti crni Laco kad sa majcine sahrane teras njene prijateljice. Sahranu majke koristis za svoje obracune nisi svestan greha koji cinis prema dusi pokojnice. Pokazao si se cinicnim i sebicnim idiotom a ne ozaloscenim sinom.

Odgovori 74 19
zaljubljen u Cecu

30.09.2021 11:29

liči na gest LJUBOMORNOG muškarca

Marko

30.09.2021 16:50

Potpuno ispravno , zavrće ga za pare sude se .