OVO JE SVE ZANIMALO! Laća se KONAČNO oglasio, nakon što je oterao Cecu Ražnatović sa SAHRANE!

Autor:

Zabava

29.09.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sahrane Marine Tucaković sin kantautorke Milan Laća Radulović prišao je balkanskoj divi Svetlani Ceci Ražnatović i pevaču Saši Matiću, a potom ih zamolio da napuste Novo groblje

 

Republika

Foto: Republika.rs

Sahrana Marine Tucaković

Danas je na Novom Groblju sahranjena Marina Tucaković, naša najpoznatija kantautorka i tekstopisac. Ona je na večni počinak ispraćena uz porodicu i najbliže, ali uz mnogobrojne ljude sa estrade, sa kojima je sarađivala.

Krst je nosio pevač Danijel Pavlović, dok Marininu sliku njen kolega Aleksandar, koji je inače tekstopisac, Damir Handanović je izneo kovčeg iz kapele, kao i Oliver Mandić, veliki prijatelji Tucakovićeve

Međutim, ono što je šokiralo mnogobrojne ljude koji su su prisustvovali sahrani Marine, jeste sama činjenica da njen sin Milan Radulović Laća, prišao balkanskoj divi Svetlani Ceci Ražnatović, ali i pevaču Saši Matiću, a potom ih zamolio da napuste sahranu.

Foto: E-Stock

Ceca Ražnatović napušta Marininu sahranu

Sada je konačno Laća, povodom svog poteza, odlučio da se oglasi:

- Obećao sam da se neću oglašavati neko vreme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti - rekao je Laća, a na pitanje o skandalu na sahrani - bio je kratak Laća za Kurir, a potom je dodao:

- Rekao sam vam, a i napisao na Instagramu, ne želim ni to da komentarišem dok ne prođe žalost, a posle toga možemo da pričamo - završio je Laća svoje izlaganje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snežana Stojanović

30.09.2021 09:53

Ma,fuj,nije bilo ni mesto ni vreme!Pa,ljudi se u takvim trenucima mire....