SAŠA MATIĆ U ŠOKU NAKON SAHRANE MARINE TUCAKOVIĆ: Pevač progovorio o SVAĐI sa Laćom, zgrožen njegovim ponašanjem! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić bio je udaljen sa sahrane Marine Tucaković zbog njenog sina Milana Radulovića Laće, a sada se oglasio i progovorio o svemu.

Republika

Foto: E-Stock

Saša Matić se oglasio nakon svađe sa Milanom Radulovićem Laćom

 

Tokom sahrane Marine Tucaković na Novom groblju, njen sin Milan Laća Radulović prišao je nekolicini poznatih ličnosti koje je zamolio da napuste poslednji oproštaj od kantautorke. Među njim su Milan Kalinić, Cece Ražnatović i pevač Saša Matić, sa kojim je Marina sarađivala dosta dugo. 

Naime, kako je izvor i očevidac rekao, Laća je odaljio pomenute umetnike koji su bili kućni prijatelji sa njegovom majkom zbog navodno epidomioloških mera, radi suzbijanja koronavirusa. Podsetimo, i Cece, i Milan, i Saša su nosili zaštitnu masku za lice, za razliku od Laće tokom sahrane. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sahrana Marine Tucaković

 

Povodom ovog skandala, oglasio se i Saša Matić, koji nije krio da se našao u šoku. Saša je ispričao detalje sa sahrane, da je ušao u kapelu, kako bi Futi izjavio saučešće, a onda ga je snašao šok kom se nije nadao. 

- Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam još uvek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Izjavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Saša Matić za Kurir.

Republika

Foto: E-Stock

Saša Matić u šoku zbog ponašanja Milana Radulovića Laće

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ratko

29.09.2021 15:22

A mogao si junacino posto si 40 dana u koroti ispostovat svoju majku bar jednom na sahrani kad je nisi postova za zivota!

Odgovori 56 10
kiki

29.09.2021 17:33

Sta ce covek neostvaren, nesrecan verovatno i narkoman, bluzni. Niko na sahranu nije dosao zbog Lece vec zbog postovanja prema pokojnici. Al neka, docice i njegovo vreme kad ce na onaj svet otici ptpuno sam. Mozda ga isprate grobari.

Odgovori 43 9