DAMIR HANDANOVIĆ PROGOVORIO O SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ: Otkrio istinu o sukobu sa Laćom! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Damir Handanović progovroio je o sukobu sa Milanom Laćom Radulovićem koji se desio na sahrani Marine Tucaković!

Republika

Foto: e-stock, Tanjug/D. Kujundžić

Damir Handanović progovorio o sukobu sa Milanom Laćom Radulovićem

 

Milan Radulović Laća napravio je skandal na sahrani njegove majke Marine Tucaković, te je prišao Ceci Ražnatović, Milanu Kaliniću i Saši Matiću, te ih je zamolio da napuste sahranu zbog epidemioloških mera. Među njima našao se i Damir Handanović, za kog su svedoci tvrdili da je Laća i njega zamolio da napusti sahranu. 

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram.com/printscreen

Sahranjena Marina Tucaković

 

Poznato je da su Ceca i Damir usko bili povezani sa Marinom preko muzike, ali i da su bili veliki kućni prijatelji. Nakon sahrane se oglasio Damir Handanović i jasnom porukom objasnio da ga ne Laća, nego niko ne bi mogao skloniti da ne priđe grobu Marine Tucaković, za kojom i danas žali. 

- Zaista ne znam zašto pominju moje ime, to je laž. Nosio sam kovčeg zajedno sa Željkom Joksimović, Oliverom Mandićem i Žikom iz Zane. Išao sam odmah iza Fute. Mnogo mi je teško, osećam se kao da sam majku izgubio. Da li se na sahrani nešto desilo, ja ne znam, ali mene ni jedan Laća niti bilo ko drugi ne bi mogao da zaustavi da priđem Marininom grobu. Tako da, stvarno ne znam zašto se moje ime uopšte pominje u nekim lažnim pričama - rekao je Damir Handanović za Kurir.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Oglasio se Dami Handanović nakon sahrane Marine Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prijatelj

29.09.2021 17:19

Laca dusevni bolesnik, pod uticajem psiho aktivnih supstanci i to znao ceo grad

Odgovori 31 7