PATILA JE ZA NJIM DUGO, A SADA JU JE SAHRANIO: Oliver Mandić utučen na sahrani bivše ljubavi, sad joj je rekao poslednje ZBOGOM!

Autor:

Zabava

29.09.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Oliver Mandić utučen je na sahrani Marine Tucaković, a malo ko zna da su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi četiri godine.

Foto: Republika.rs

Oliver Mandić na sahrani Marine Tucaković

Pevač Oliver Mandić došao je na sahranu tekstopisca Marine Tucaković, koja će biti sahranjena na Novom groblju pored sina Miloša.

Republika

Foto: Republika.rs

Oliver Mandić utučen na sahrani Marine Tucaković

Pored brojnih pevača kojima je napravila hitove i pomogla im u izgradnji karijere, Marina je pisala i za Olivera, a malo ko zna da su oni sedamdesetih godina bili u ljubavnoj romansi. Njih dvoje su četiri godine bili u vezi, a Mandić je jednom prilikom i potvrdio da je Marina za njim patila dugo.

Republika

Foto: Republika.rs

Oliver Mandić četiri godine je bio u ljubavnoj vezi sa Marinom Tucaković

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading