MIROSLAV ILIĆ SA OSMEHOM STIGAO U PALATU PRAVDE DA SE OBRAČUNA SA BIVŠOM LJUBAVNICOM: Mirjana Antonović želi da pevaču zagorča život! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić stigao je u Palatu pravde kako bi nastavio sa suđenjem sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović!

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić i ljubavnica Mirjana Antonović na suđenju

 

Danas je suđenje pevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović u Palati pravdi povodom utvrđivanja očinstva nad njenim detetom.

Tokom jučerašnjeg dana suđenje je trajalo višesati, nakon čega je pevač izašao i dao izjavu da se oseća dobro, ali kako je sud naložio, javnost je isključena sa ovog slučaja. 

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Palatu pravde

 

Upravo sada su se ponovo našli kako bi se suđenje nastavilo, a kako su mediji saznali, danas su ključni svedoci Saša Popović i muž Lepe Brene, Boba. 

Tokom jučerašnjeg suđenja Lepa Brena bila je podrška Mirjani Antonović, a pričalo se da je pevačica namerno ukrala čašu iz koje je njen kolega pio, zbog čega je javnost ostala u šoku. Ostaje nam da vidimo kakav će ishod suđenja i da li će se ono danas završiti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading