SRCEPARAJUĆI POSLEDNJI POZDRAV DRAGANE MIRKOVIĆ! Na dan sahrane Marine Tucaković pevačica se oprostila potresnim rečima: VEČNO ĆEŠ ŽIVETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se na Novom groblju sahranjuje najplodonosniji tekstopisac sa naših prostora, Marina Tucaković, a njena dugogodišnja prijateljica i saradnica, Dragana Mirković oprostila se od nje potresnim rečima.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Dragana Mirković se oprostila od Marine Tucaković

Pevačica Dragana Mirković na svom Instagram profilu se oglasila na dan sahrane Marine Tucaković i svojom oproštajnom objavom mnoge rasplakala.

Naime, ona je odlučila da se uz potresne reči i hitove koje nose potpis Marinin oprosti od nje i na taj način ispoštuje apel njenog sina Laće da zbog situacije sa koronavirusom svi ostaju kod svoje kuće preslušavajući Marinine hitove, a puste samo najuže članove porodice da se od nje oproste na groblju.

- Draga Marina, danas se opraštam od tebe tvojim pesmama kroz koje ćeš večno živeti u našim srcima - napisala je Dragana.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković se potresnim rečima oprostila od Marine Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading