ISPLIVAO PRIVATNI VIDEO JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka se potpuno OPUSTILA PRED KAMEROM, svi su ostali ŠOKIRANI(VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je sada odlučila da počasti sve njene verne pratioce snimkom iz spavaće sobe

Republika

Foto: ST/P.Divac

Jovana Jeremić kod frizera

Voditeljka Jovana Jeremić, voli da podeli sa svojim pratiocima, svaki momenat iz njenog života, pa je tako bilo i ovog puta.

Pored brojnih fotografija na kojoj se vidi njena seksipilna figura, ona je sada odlučila da počasti sve njene verne pratioce snimkom iz spavaće sobe.

Voditeljka se uvukla u usku trenerku, pa se opustila i skakutala je sve vreme uz pesmu: "She Is A Maniac", što znači "Ona je manijak", moguće da je ovim vatrena plavuša alaudirala na sebe, odnosno na svoje telo. 

 

Podsetimo, Jovana je jako mlada stekla planetarnu slavu kao voditeljka, a od pre nekoliko dana, za Jeremićevu su čuli čak i strani mediji, tako da ne summnjamo, da će fatalna plavuša uspeti da napravi i svetsku karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nislija

28.09.2021 23:04

Ova ha...žena-devojka je puna kompleksa i leči ih javno na tv-u... STAŠNO!!!. Žalosno je što u ovoj zemlji važi pravilo da što si veći kreten veću su ti šanse da uspeš...ovde ako si normalan znači da si u manjini i da nemaš ama baš nikakve šanse... P. S. Jovana osim jezika nema nijedan kvalitet, samo kompleksi