IZBIO SKANDAL NA SUĐENJU MIROSLAVA I MIRJANE: Pevačeva ljubavnica mu dobacivala sve vreme, a izjava Brene će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

28.09.2021

16:05

Mirjana Antonović našla se danas na suđenju sa Miroslavom Ilićem, za kog tvrdi da je biološki otac njenog deteta.

ST/P.Divac

Lepa Brena i Mirjana Antonović progovorila o suđenju

 

Nakon završenog višesatnog suđenja Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, Lepa Brena i njena drugarica koja tvrdi da je pevač otac njenog deteta, dale su izjavu za medije. Sudija koji vodi slučaj doneo je odluku da suđenje bude isključeno za javnost, te im je, navodno naloženo da o detaljima ne pričaju u medijima, što je rekla i suprotna strana. 

Brena je sve vreme provocirala da bi izjavila mnogo toga, a potom je Mirjana poručila i priznala da je dobacivala Miroslavu tokom suđenja. 

ST/P.Divac

Lepa Brena nakon suđenja sa Miroslavom Ilićem

 

- Ne možemo da dajemo izjave, suđenje nije otvoreno za javnost, suđenje nije završeno! Trajalo je, jer se radi na tome da se otkrije sve! Suđenje se nastavlja, ne znam šta drugo da vam kažem - izjavio je advokat Mirjane. 

- Mirjana, kako ste se osećali sada kada ste? 

- Par puta smo dobacili jedno drugom nešto - prokomentarisala je Mirjana. 

- Ja komuniciram sa svima, nemam problem ni sa Miroslavom, ali smo komunicirali preko sudije, čuli ste izjavu, mi bismo voleli da vam damo izjavu, ali nam je striktno rečeno da je zabranjeno, tako da ćete morati da dođete opet sedma silo - rekla je Brena

ST/P.Divac

Mirjana Antonović posle suđenja sa Miroslavom Ilićem

 

Komentari (2)

Loading
Ma šta mi reče

28.09.2021 19:26

Da, Brena je držala sveću i ona zna sve. More idite dve spodobe raspale, pustite čoveka.

Milan

28.09.2021 19:41

Bravo za Brenu, da oseća potrebu za pravdom, da podržava pravu stranu. A ovog Ilića neka ga je sram, stoka pokvarena. Zašto ne da DNK pa da se to razreši korektno.