ZAVRŠENO SUĐENJE MIROSLAVA ILIĆA I MIRJANE ANTONOVIĆ: Pevač otkrio kako se oseća, a evo šta je uradila njegova bivša LJUBAVNICA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se održalo suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović povodom dokazivanja očinstva nad njenim sinom.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Završilo se suđenje Miroslava Ilića i njegove ljubavnice

 

Nakon višesatnog suđenja pevača Mirosalva Ilića i njegove ljubavnice Mirjane Antonović, oni su napustili sudnicu i Palatu pravde u prisustvu advokata. I dok je Lepa Brena bila pozvana kao ključni svedok u celom slučaju, Miroslav je sa svojim advokatom jedini ustupio pristup novinarima, ali nije želeo ništa da komentariše.

Po rečima advokatice koja je išla u pratnji pevača, ne zna se konačan ishod suđenja. Miroslav je želeo da popriča sa predstavnicima sedme sile, ali mu advokatica nije dozvolila. No, on je prokomentarisao kako se oseća. 

Republika

Foto: ST/P.Divac

Miroslav Ilić izašao sa suđenja

 

- U ovom postupku je isključena javnost, nema izjave, hvala na razumevanju - poručila je advokatica. 

- Da li je završen postupak? 

- Nemamo komentar, ja sam njegov advokat, znam šta sme da se pusti

- Miroslave, kako se Vi osećate?

- Ja sam tu od pola 10, zdrav sam, živ sam - kratko je prokomentarisao Ilić.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Mirjana Antonović vidno srećna nakon suđenja

 

Sa druge strane, Mirjana Antonović, pevačeva bivša ljubavnica, koja tvrdi da je Miroslav otac njenog deteta, uputila se sa Lepom Brenom i plavokosom pevačicom iz Hrvatske, koja je sve vreme motrila oko njih. Mirjana nije bila za razgovor, pa je samo prošla pored fotoaparata.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena bez šminke

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading