VERICA ŠERIFOVIĆ STRAHUJE ZA ĆERKU! Marija ušla u OPASNU RASPRAVU sa majkom, uradila NEŠTO JAKO BAHATO!?

Autor:

Zabava

28.09.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović voli da živi život na visokoj nozi, dok njenu majku to navodno strašno nervira!

 

 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marija Šerifović na snimanju emisije

Marija Šerifović je poznata kao neko ko ne preza od tuđeg mišljenja, nažalost takva je situacija i kada je u pitanju pevačicin odnos sa njenom majkom. Bez obzira što je Verica uvek dobronamerno posavetuje, Marija uvek uradi po svom. Tako je, navodno bilo i ovog puta.

Naime, do rasprave je došlo jer Evrovizijska zvezda voli da živi život na visokoj nozi, i da ne razmislja o sutra, a to njenu majku pogađa. dok njene kolege voze prosečne automobile, ona je odlučila sebe da počasti ni manje ni više nego džipom od 100.000 evra.

Foto: youtube.com/IzProfilaTVGrand

Majka Marije Šerifović je takođe pevačica

 – Marija obožava skupe i luksuzne automobile, pa se ranije dešavalo da bukvalno svu ušteđevinu potroši na nova kola. Pošto na većinu tezgi ide svojim kolima, pred kraj leta rešila je da se časti novim džipom – kupila je BMW X5 M od 100.000 evra – kaže izvor blizak pevačici, piše Informer, potom dodaje:

Kad je Verica čula da će Marija za auto dati 100.000 evra, rekla joj je da joj je bolje da za te pare kupi još jedan stan u Beogradu! Marija nije htela da popusti, rekla je da je za nju automobil druga kuća jer često putuje i da će sigurno kupiti ta kola koja je dugo merkala - završava izvor.

Povodom ovih tvrdnji, Marija se nije oglašavala, tako da je ostaje da sačekamo pevačicin komentar na ove tvrdnje u medijima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading